FORȚE MIXTE PENTRU ORDINEA PUBLICĂ DIN SEVERIN

Primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, a anunțat că vor fi constituite patrule mixte care vor asigura siguranța cetățenilor și a turiștilor, în perioada estivală. Măsura vine ca urmare a reclamațiilor făcute de cetățeni cu privire la tulburarea liniștii, mai ales noaptea.

Poliţia judeţeană, Jandarmeria, Poliţia locală și Poliția de Frontieră vor asigura, pe tot parcursul sezonului estival, patrule mixte care au ca misiune asigurarea siguranței cetățenilor, dar și a turiștilor din ce în ce mai numeroși care vizitează orașul nostru.

Reprezentanții structurilor militarizate ce vot compune patrulele mixte au fost convocați astăzi de primarul Marius Screciu, pentru a analiza strategia ce va fi aplicată. Zonele în care aceste patrule fixe vor acţiona vor fi, în special, Zona pietonală Crişan şi Zona Centrală, zona din jurul Teatrului şi a Fântânii cinetice.

„Avem în vedere asigurarea cetăţenilor municipiului şi a turiştilor în sezonul estival. Încet, încet vin tot mai mulţi turişti, numărul acestora a crescut simţitor. Pe lângă poliţia locală avem şi sprijinul poliţiei judeţene şi al Jandarmeriei în organizarea de patrule mixte la nivelul municipiului. Zonele cele mai aglomerate sunt Zona pietonală Crişan şi Zona centrală, însă avem sesizări şi de la cetăţeni ai municipiului care se plâng că tineri şi alte categori de cetăţeni stau până târziu în noapte în faţa blocurilor şi perturbă liniştea. Dorim să acţionăm în echipă şi de aceea vom avea patrule mixte de asigurare a securităţii turiştilor şi cetăţenilor la nivelul municipiului în perioada estivală”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Citit 3177 ori Ultima modificare Joi, 05 Iulie 2018 15:30
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…