Se lucrează intens la reabilitarea parcării de la Spitalul Județean de Urgență din Severin. În cel mult două zile, locul, care arată ca arăta ca după bombardament, va fi amenajat și marcat corespunzător. Municipalitatea susține că reabilitarea se va face definitiv, iar numărul locurilor de parcare este de 72. (VIDEO - declarația primarului)

Parcarea de la Spitalul Județean este din nou reabilitată, după ce devenise aproape impracticabilă, datorită gropilor și a asfaltului distrus. De această dată, municipalitatea susține că noua lucrarea va ține cel puțin zece ani, deoarece s-au găsit soluții tehnice de deviere a infiltrațiilor. Parcarea va avea peste 70 de locuri și va fi extrem de utilă tuturor celor care vin la spital pentru a vizita pacienții sau pentru diverse investigații medicale.

Parcarea ce deservește Spitalul Județean a fost plombată de mai multe ori, în ultimii ani, dar de fiecare dată asfaltul s-a degradat rapid, datorită infiltrațiilor necaptate. De această dată, se fac și lucrări de canalizarede și deveiere a apelor pluviale. Capacitatea noii parcări de de 72 de locuri.

Citit 2260 ori Ultima modificare Marți, 03 Iulie 2018 17:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…