Consiliul Local al municipiului Drobeta Turnu Severin a adoptat o hotărâre prin care se scurtează termenul de emitere a autorizațiilor de construcție în cazul lucrărilor de extindere a rețelei de gaz, la doar 10 zile. Semnalul dat de primarul Screciu este acela că oamenii trebuie să înțeleagă faptul că Mehedinți GAZ este societatea care frânează și tergiversează extinderea rețelei de gaz. Războiul cu societatea este unul tot mai aprins.

Primarul Severinului, Marius Screciu, dar și consilierii locali, continuă să arate cu degetul către Mehedinți Gaz, una dintre cele mai neserioase firme care deține de peste 10 ani un contract pentru extinderea rețelei de gaz, dar care trage de timp și se face că lucrează. Consilierii locali au aprobat o hotărâre prin care termenul de emitere a autorizației în cazul extinderii rețelei de gaz va fi de cel mult 10 zile de la depunerea documentației complete. În acest fel, municipalitatea vrea să demonstreze că nu este cea care pune frână extinderii, iar vina aparține Mehedinți Gaz. Atât primarul Screciu, cât și viceprimarul Cîrjan s-au săturat de minciunile celor de la Mehedinți Gaz.

Mehedinți Gaz acționează în județul nostru în baza unui contract încheiat cu Ministerul Energiei, ce datează de prin anul 2008. În ultimul deceniu, firma a avansat în pas de melc, iar acum nu este în stare să angajeze o investiție serioasă prin care rețeaua de gaze să se extindă în tot municipiul. De asemenea, nici localitățile prin care trece conducta nu au gaze, tot din motive de indolență crasă.

Citit 2378 ori Ultima modificare Joi, 28 Iunie 2018 12:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…