Campania „Orașe curate”, ce are ca țintă colectarea deșeurilor electrice și electronice din mediul urban, a ajuns la Severin. În perioada 2 – 6 aprilie, locuitorii orașului Drobeta Turnu Severin sunt încurajați să predea corect spre reciclare acest tip de deșeuri. Punctul de colectare este sediul operatorului de salubritate BRANTNER, iar cei care aduc o cantitate mai mare de 3 kilograme vor primi și un premiu surpriză. (video - Andrada Turbat, BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SA)

În acest an, campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice continuă în Drobeta Turnu Severin, cu sprijinul Ministerului Mediului, Primăriei Drobeta Turnu Severin, Agenției Naționale pentru Protecția Mediului Mehedinți, Gărzii de Mediu și Brantner Servicii Ecologice. Între 2-6 aprilie 2018, locuitorii orașul Drobeta Turnu Severin sunt încurajați să predea corect spre reciclare deșeurile electrice și electronice. Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din Drobeta Turnu Severin care va preda un deșeu de minim 3 kg cumulate la centrul de colectare din Strada Constructorilor nr. 4bis, va primi un premiu surpriză, pe loc. Programul de colectare este de luni până vineri, între orele 8:00 și 16:30. (video - Andrada Turbat, BRANTNER SERVICII ECOLOGICE SA)

Experiența ultimelor campanii, s-a ajuns la concluzuia că populația a început să conștientizaeze importanța colectării selective a deșeurilor.

„Orașe Curate”, campania itinerantă ECOTIC, dedicată colectării echipamentelor electrice și electronice uzate din mediul urban, își continuă traseul în 2018. După 29 de campanii care au informat aproximativ 300.000 de persoane și au dus anul trecut la colectarea a 50 de tone de deșeuri de echipamente electrice și electronice, campania a continuat în acest an în Galați, Brăila și Motru, iar de azi este și la Severin. Pentru colectarea de la domiciliu a echipamentelor voluminoase, puteți suna la dispeceratul Brantner: 0252.333.363. Pentru mai multe detalii: www.ecotic.ro.

Citit 1686 ori Ultima modificare Luni, 02 Aprilie 2018 17:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…