PRIMARUL ORȘOVEI A DAT ÎN MINTEA COPIILOR

Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor, desfășurat la finele săptămânii trecute în Orșova, pare să fi consemnat mai multe recorduri. Dincolo de faptul că activitatea principală a constat în chefuri cu mici și bere și concerte, cu această ocazie primarul Marius Stoica a dat în mintea copiilor. Timp de o oră, primarul a închiriat o mașinuță cu care s-a plimbat fericit și s-a scălămbăiat mai rău ca un copil obraznic. Șocați de cele văzute, câțiva orșoveni l-au fotografiat și s-au crucit.

Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor, anunțat cu surle și trâmbițe la Orșova, a consemnat, în realitate, trei zile de chef cu mici și bere și distracții în parcurile de joacă pentru copii. Parcuri de joacă e mult spus, deoarece distracția principală au fost mașinuțele electrice. Nimic rău până aici, doar că într-o astfel de mașinuță s-a înghesuit, în toată spelndoarea lui, și primarul Orșovei, Marius Stoica.

Pentru a dovedi cât este de infantil, Stoica a închiriat o astfel de mașinuță, pentru o oră și s-a dat în spectacol. În cursele nebunești de pe ring, printre copii, primarul s-a unduit și scălămbăiat atât de jalnic încât i-a speriat nu numai pe copiii care nu mai aveau loc de el, ci și pe orșovenii care l-au fotografiat uluiți.

Festivalul de la Orșova s-a desfășurat după binecunoscutul principiu roman prin care poporul este fericit dacă îi oferi pâine și circ, iar spațiul de desfășurare se pare că ar fi fost dat cu titlu gratuit firmei care a organizat evenimentul, iar comercianții au scos profituri grase. Peste toate, însă, circul a fost asigurat din plin și de către primarul Stoica.

Citit 1475 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 15:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…