DE CE A MERS PRIMARUL ORȘOVEI LA BUCUREȘTI?

În ziua de 17 octombrie 2016, primarul municipiului Orșova, Marius Simion Stoica, a plecat, foarte de dimineață și foarte de urgență, la București. Nimeni nu știe de ce și pentru ce. Putem doar să bănuim, la bursa zvonurilor!


Luni, 17 octombrie 2016, ora 5.00, cu noaptea în cap! Primarul municipiului Orșova, Marius Simion Stoica, a plecat de urgență la București. Nimeni nu știe de ce, unde și pentru ce. Știm doar că în aceeași zi avea programată o întâlnire cu șefii grupurilor de consilieri din Consiliul Local Orșova, întâlnire ce a fost anulată, fără nicio explicație.

Să fi fost chemat pe undeva pentru vreo „spovedanie”? Nu știm și nici nu mergem mai departe cu scenariile pesimiste! Sperăm doar că a fost chemat la vreo întâlnire bilaterală, în interesul orșovenilor care l-au ales sau o fi avut vreo problemă personală.

Dacă simte nevoie să fie sincer, ca o persoană publică ce este, primarul Orșovei poate veni cu explicații!

Citit 2724 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 12:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…