10 minute! Doar atât durează un montaj video despre prima ședință a noului Consiliu Local Orșova, desfășurată exact acum o săptămână, realizat în studioul jurnalmehedinti.ro. Un remember al modului execrabil în care politica se împletește nefericit cu administrația locală într-un municipiu frumos și plin de farmec, dar trist și stăpânit de mentalități anacronice.


Exact acum o săptămână, pe data de 23 iunie 2016, avea loc ședința de constituire a Consiliului Local al municipiului Orșova. Cunoaștem deja cu toții cum au decurs ostilitățile acolo, cine are pâinea și cuțitul puterii pentru legislatura ce a debutat în acest an, cunoaștem cum s-a ajuns la scandal chiar în cele mai solemne dintre momentele noii administrații locale din Orșova.

Din studioul jurnalmehedinti.ro vă prezentăm un material complet de 10 minute despre un oraș împovărat de patima politicianismului inutil și distructiv. Vă asigurăm că fiecare dintre aceste 10 minute merită văzut și savurat!

Citit 2327 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 17:03
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…