RELUAREA FURNIZĂRII APEI LA ORȘOVA, ÎN MÂNA DSP

În acest moment, decizia reluării furnizării apei potabile în municipiu Orșova stă în mâna celor de la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mehedinți. Aceștia analizează probele prelevate din apa de la izvorul de captare. Operatorul FLORICOLA SA susține, în schimb, că apa a ajuns la parametri normali.

Într-un comunicat de presă, postat pe pagina sa de socializare, FLORICOLA SA anunță că este pregătită să reia furnizarea apei în municipiul Orșova. Doar că această decizie stă acum doar la latitudinea inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, care încă nu au dat un verdict.

„S.C. FLORICOLA S.A. ORSOVA, în calitate de operator al serviciului public de apă și canalizare anunță cetățenii municipiului Orsova, că apa captată din Izvorul nr. 3, Bârza-Topleț, a ajuns la parametrii organoleptici normali. În funcție de rezultatele analizelor de laborator efectuate de către DSP Mehedinți, se va relua în cel mai scurt timp furnizarea apei potabile. Vă mulțumim pentru întelegere, dumneavoastră cetățeni ai municipiului Orșova, mulțumim, de asemenea, Instituției Prefectului Mehedinți, Consiliului Județean Mehedinți și Inspectoratului pentru Situații de Urgență – Mehedinți, pentru implicare și pentru faptul că au fost alături de noi pe tot parcursul ultimelor 24 de ore”, se arată în comunicatul emis de S.C. FLORICOLA SA.

La rândul lor, ci de la DSP Mehedinți a emis următorul punct de vedere: „Au fost recoltate probe de apă, iar în cursul zilei de azi se lucrează în laboratorul DSP Mehedinți. Se așteaptă rezultatul analizelor de apă”.

Citit 778 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2020 11:02
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…