STOICA, DESPRE dr. IMAN: „ĂSTA VISEAZĂ!”

Primarul Orșovei, Marius Stoica, îl ia peste picior pe doctorul Radu Iman, managerul Spitalului Județean din Severin. Deși reputatul medic spune clar cum a explicat autorităților că spitalul județean nu poate fi Centru Suport COVID 19, Stoica scrie pe Facebook de spre Iman că „visează”. Între timp, orșovenii îl iau la întrebări.

În urma articolului publicat de jurnalmehedinti.ro, în care s-a arătat cum Spitalul Municipal Orșova ar putea fi desemnat Centru Suport COVID 19, în locul Spitalului Județean, primarul Marius Stoica este luat la întrebări, pe rețelele de socialzare, de către orșoveni. În loc să informeze corect, primarul face comentarii lipsite de respect la adresa reputatului medic Radu Iman, cel care conduce acum cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Iată comentariul neinspirat al primarului Marius Stoica: 

„Am vorbit cu directoarea DSP, cu toți acolo și s-a lămurit toată lumea că restul bolnavilor pe care îi tratăm noi acum, nu vor putea fi tratați la Orșova și s-a făcut o rectificare. S-a intervenit pe lângă cei de la București, că deși ei dăduseră deja în Monitorul Oficial, le-au spus părerea noastră și au acceptat. Urmează să apară din nou în Monitorul Oficial că spitalul nostru a fost scos și să apară corectura pe care noi o așteptăm. S-a hotărât pentru Orșova, ca al doilea mare spital din Mehedinți!”, a declarat doctorul Radu Iman, pentru televiziunea locală RTS.

Citit 1387 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2020 13:07
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…