APELUL UNUI OM DE AFACERI ORȘOVEAN: „Alocați bani Spitalului Municipal!”

Omul de afaceri orșovean Constantin Popescu face un apel de urgență la responsabilitate și solidaritate, în aceste momente grele pentru instituțiile medicale. Popescu cere primarului și Consiliului Local să aloce, în regim de urgență, o sumă consistentă de bani Spitalului Municipal Orșova.

„Fac din nou un apel la responsabilitate! Solicit, în regim de urgență, domnului primar al municipiului Orșova să inițieze un proiect de HCL și să îl supună spre aprobare Consiliului Local Orșova, un proiect pentru alocarea unei sume consistente de bani din fondul de rezervă al bugetului pentru anul 2020, SPITALULUI MUNICIPAL ORȘOVA pentru achiziționarea de echipamente de protecție, materiale dezinfectante, instalații și tot ceea ce mai este necesar, în regim de urgență, în activitatea cadrelor medicale și personalului auxiliar, dar și pentru siguranța pacienților! În aceeași notă de responsabilitate maximă, fac un apel călduros către toate partidele politice reprezentate în Consiliul Local Orșova să treacă peste orice fel de orgolii, lupte politice și declarații și să facă front comun pentru a ajuta Spitalul Municipal, pentru a ajuta medicii să treacă peste acest coșmar!”, a scris Constantin Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citit 1246 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2020 15:52
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…