CONSILIUL LOCAL ORȘOVA VA LUA ATITUDINE ÎN SCANDALUL „SPITALUL ORȘOVA – CENTRU COVID 19”

La apelul ferm al omului de afaceri orșovean și coordonator al Organizației Municipale PSD Orșova, Constantin Popescu, consilierii PSD au cerut convocarea de îndată a Consiliului Municipal Orșova. Motivul este luarea unei atitudini împotriva transformării Spitalului Municipal Orșova în Centru Suport pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19.

Acțiune de forță a forului legislativ local din Orșova. Consiliul Local se va convoca de îndată pentru a se opune ferm eventualei transformări a Spitalului Municipal în centru de tratare a bolvavilor infectați cu coronavirus. Inițiativa aparține coordonatorului Organizației Muniucipale a PSD Orșova, Constantin Popescu, care a cerut colegilor săi aleși locali ai PSD să convoace Consiliul Local. Apelul omului de afaceri orșovean a apărut pe contul său de socializare și în scurt timp a captat atenția publicului.

 

CITEȘTE ȘI SCANDAL: ORȘOVENII, SPERIAȚI CĂ SPITALUL LOR VA DEVENI CENTRU SUPORT COVID 19

 

Iată întreaga postare a lui Constantin Popescu, intitulată „Apel la responsabilitate”

„Solicit colegilor mei consilieri PSD de la Orșova să convoace de îndată o ședință a Consiliului Local, în care să ia atitudine împotriva transformării Spitalului Municipal Orșova în Spital Pilot pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID 19.

De câteva zile, orșovenii sunt tot mai înfricoșați de ideea ca în orașul nostru să se creeze un asemenea centru. Mai mult decât atât, cetățenii de bună-credință ai municipiului nostru cer să fie corect informați și să li se ceară părerea atunci când se iau astfel de decizii delicate, decizii care îi vizează direct și care le pot pune în pericol sănătatea și securitatea.

După zile întregi de incertitudine și de zvonuri, care mai de care mai terifiante, oamenii au dreptul să își spună punctul de vedere, prin intermediul aleșilor locali care îi reprezintă.

Solicit, de asemenea, ca alături de consilierii PSD să vină și aleșii locali ai altor partide reprezentate în Consiliul Local al municipiului Orșova. Oameni buni, de această dată este vorba de sănătatea orșovenilor, a părinților, bunicilor și copiilor noștri, iar sănătatea nu are și nu trebuie să aibă culoare politică!

Trebuie să înțelegem cu toții că forul legislativ local este obligat, prin suportul popular și caracterul său reprezentativ, să ia în considerare argumentele de bun simț care stau la baza atitudinii lor ferme: Bolnavii infectați cu COVID 19, descoperiți în Mehedinți, au fost transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, tocmai pentru că Spitalul Județean din Mehedinți nu are capacitatea necesară de a-i trata; Spitalul Municipal Orșova nu este specializat în tratarea bolilor infecțioase, nu are personal medical specializat, nu are dotările necesare și nu este potrivit pentru un asemenea risc major.

Pe de altă parte, orșovenii noștri, cei care v-au ales pe dvs., dragi consilieri locali, au nevoie de un spital la care să se trateze de afecțiunile obișnuite, să aibă încredere în acest spital și să nu fie nevoiți să plece în pribegie către alte centre medicale aflate la mare distanță.

Solicit consilierilor locali să acționeze de urgență, cu discernământ, responsabilitate și respect față de orșovenii de care noi toți trebuie să avem grijă, în aceste momente cumplite”.

Citit 1873 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 13:57
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…