În prezența unei săli pline, Constantin Popescu și-a anunțat oficial candidatura la fiuncția de primar al municipiului Orșova, din partea PSD. I-au fost alături prieteni, dar și lideri ai PSD: președintele PSD Mehedinți – Aladin Georgescu, senatorul PSD Liviu Mazilu, primarul comunei Svinița – Nicolae Curici, primarul comunei Eșelnița – Ioan Ciuru. Vezi cele mai importante momente în VIDEO!

Aplauze, emoții, amintiri și mult entuziasm, dar, mai presus de toate, foarte multă încredere și speranță! Așa a arătat atmosfera din sala Hotelului MERIDIAN, în care omul de afaceri orșovean Constantin Popescu și-a anunțat oficial candidatura la funcția de primar al municipiului Orșova.

Alături de Costi Popescu, așa cum i-au spus toți cei din sală, nu puțini la număr, ci mult peste 300 de persoane, au stat președintele PSD Mehedinți și al Consiliului Județean Mehedinți – Aladin Georgescu, senatorul social-democrat Liviu Mazilu, dar și primarii a două comune considerate adevărate perle ale Clisurii Dunării: Eșelnița (Ioan Ciuru) și Svinița (Nicolae Curici).

„Analizând sondajele pe care le-am realizat în această perioadă, analizând toate mesajele pe care le-am primit de la prieteni, cunoștințe, dar și de la necunoscuți, cu privire la ceea ce vor orșovenii, am considerat că este mai presus de orice să țin cont de interesul orșovenilor, de dorința orșovenilor de a-l avea candidat la funcția de primar pe Costi Popescu, din partea PSD Mehedinți”, a declarat Aladin Georgescu, la Orșova.

„După o activitate foarte bună în cadrul Organizației PSD Orșova, în aprilie 2014, Constantin Popescu a fost nevoit să își dea demisia și până de curând, a trecut printr-o perioadă deloc ușoară, dar la capătul căreia a revenit “acasă”. Este mai puternic, determinat și pregătit să intre în lupta electorală pentru Primăria Orșova.
Este un om de stânga, fără dubiu și are o relație foarte bună cu oamenii din Orșova. Am convingerea că va câștiga, va continua proiectele începute de PSD și Consiliul Județean Mehedinți în municipiu în ultimii trei ani și jumătate și va derula altele prin care orașul să se dezvolte din punct de vedere economic și turistic.
Îi urez mult succes lui Constantin Popescu și îl asigur de toată susținerea!”, a transmis președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

„Pentru alegerile locale de anul acesta, PSD merge pe mâna candidaților puternici, cei care sunt cunoscuți în comunitățile lor, care au avut rezultate bune de-a lungul timpului, din punct de vedere administrativ și politic. Aceste valențe au reieșit din analizele și sondajele pe care le realizăm în fiecare comună și oraș și împreună cu cei care vor intra în lupta electorală pentru iunie 2020, vor arăta că PSD este o organizație puternică și dezvoltă proiecte pentru toți cetățenii județului!”, a mai transmis președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Evenimentul a fost unul interactiv, în timpul căruia mulți dintre cei prezenți în sală au luat cuvântul și au vorbit despre Constantin Popescu. După 6 ani în care a suferit mult și fără a avea vreo vină, Constantin Popescu se întoarce pe funcția din care a fost obligat să demisioneze în anul 2015, aceea de președinte al PSD Orșova.

Pe data de 19 februarie 2020, Constantin Popescu a fost achitat într-un dosar cumplit, cu trei capete de acuzare, după 6 ani în care a fost umilit și în care s-a luptat cu tenacitate, reușind să învingă DNA.

Cele mai importante momente ale evenimentului de lansare, în materialul VIDEO, aflat deasupra textului!

Citit 972 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Martie 2020 23:27
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…