Un nou episod penibil din telenovela de prost gust privind desființarea Poliției Locale s-a consumat astăzi în ședința Consiliului Local Orșova. Primarul Marius Stoica s-a făcut din nou de râs, după ce a fugit de liderul sindical al polițiștilor locali. VIDEO, DECLARAȚII ȘOCANTE!

Telenovela de cel mai prost gust, din jurul intenției de desființare a Serviciului Poliției Locale din municipiu, devine din ce în ce mai penibilă. După ce, în ședința precedentă, proiectul de desființare a fost respins, astăzi primarului i-a fost teamă să mai vină cu el pe ordinea de zi. A venit, totuși, cu un alt proiect amuzant. Mai exact, proiectul vizează implementarea de cursuri de perfecționare a polițiștilor locali. A acelor polițiști locali care trebuiesc desființați!

Și mai penibil este faptul că, prezent la ședința de consiliu, președintele Uniunii Naționale a Sindicatelor Polițiștilor Locali a vrut să ia cuvântul, iar primarul s-a repezit să îl împiedice. Noroc că președintele de ședință l-a pus la punct pe primar și i-a reamintit că are unele atribuții limitate.

Liderul sindical al polițiștilor locali i-a avertizat politicos pe consilierii municipali că dacă vor da curs fanteziilor primarului de a desființa Serviciul Poliției Locale, vor fi buni de plată, după ce decizia va fi anulată de instanță.

De altfel, primarul Stoica, umilit și de această dată, a fugit din sala de consiliu, atâta timp cât a vorbit liderul sindical. Mai mult, după ședință a făcut declarații umilitoare la adresa polițiștilor, spunând că îi va trimite să măture prin oraș.

Deși a ieșit teribil de șifonat din tot acest scandal, primarul Orșovei mai spune că nu va renunța nici în ruptul capului la ideea de a desființa Poliția Locală, măcar pe perioada în care mai este primar.

Citit 4911 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2020 16:50
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…