MARIUS STOICA S-A MAI FĂCUT DE RÂS ÎNCĂ O DATĂ ÎN SCANDALUL POLIȚIEI LOCALE

Obsesia maladivă a primarului municipiului Orșova de a desființa Poliția Locală din Orșova a consemnat astăzi o primă încercare, eșuată lamentabil. Practic, primarul ce își murmură cântecul de lebădă în aceste luni, s-a făcut de râs cu tot cu proiectul său fantezist. Din cei 17 consilieri locali ai Orșovei, 8 nu s-au prezentat, iar 5 au votat împotrivă. Umilit, primarul a promis că se va întoarce la vot, însoțit de sute de orșoveni.

Ultimele luni din viața lui ca primar al Orșovei, par să-i tulbure lui Marius Stoica capacitatea de decizie. În lipsa altor proiecte de anvergură și, cel mai priobabil, din lipsă de ocupație, primarul a cășunat pe Poliția Locală și a convocat o ședință de Consiliu Local doar pentru a-și alimenta obsesia maladivă de a o desființa. Doar că, la ședința convocată astăzi, au venit doar 9 din cei 17 consilieri municipali, asta ca semn că pe cei ce au atributul real de a legifera nu-i mai interesează fanteziile lui Stoica. Culmea dracului, din cei 9 consilieri care totuși au catadicsit să vină la ședință, doar 4 consilieri au votat pentru bizareria avansată de primar sub formă de proiect de hotărâre. Asta după ce, culmea, una dintre doamnele consilier a cerut ca votul să fie secret.

Amenințări la adresa consilierilor locali

Văzând că s-a făcut de râs și că a fost practic umilit, primarul Orșovei a trecut la amenințări. „Am propus astăzi desființarea POLIȚIEI LOCALE Orșova. Ce credeți că au făcut reprezentanții dumneavoastră din CONSILIUL LOCAL??? Vă spun eu: NU au fost de acord cu propunerea mea. Credeți că trebuie să insist în acest scop?? Credeți că trebuie desființată Poliția Locală la Orșova??? Dacă considerați că DA, atunci nu voi abandona acest proiect și voi mai încerca încă o dată, de data aceasta cu sute de oameni în sala de ședință a Consiliului Local pentru a se putea observa cine reprezintă mai bine interesele orașului și ale cetățenilor acestuia. P.S. un singur vot a lipsit pentru ca propunerea să fie acceptată”, a precizat Stoica, citat de flux24.ro.

Doar că primarul cel viteaz de la Orșova ori nu știe, ori se face că nu știe faptul că nu primarul legiferează și nu primarul decide într-o comunitate, ci forul legislativ local, adică ceea ce numim cu toții Consiliul Local. Iar asemenea afirmații nu pot fi considerare decât presiuni puse asupra legislativului local.

De fapt, consilierii locali ar trebui să știe că dacă vor vota o asemenea aberație, pe care ulterior instanțele de judecată o vor demonta, nu primarul plătește oalele sparte, ci chiar consilierii care nu obișnuiesc să analizeze ceea ce votează.

Citit 1634 ori Ultima modificare Vineri, 21 Februarie 2020 22:40
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…