ÎNCĂPĂȚÂNAREA ȘI IDEILE FIXE CONTINUĂ! Primarul Orșovei vine cu noi argumente în sprijinul ideii năstrușnice de a desființa Poliția Locală! Vezi ce spune Stoica în VIDEO!!!

Primarul Orșovei, Marius Stoica, nu se lasă în ambiția de a desființa Poliția Locală din municipiu. Nu numai că susține că are toate argumentele să o facă, dar edilul-șef face și noi precizări în susținerea ciudatului său demers. El îi face leneși și trândavi pe polițiștii orșoveni, iar despre șefa Serviciului Poliție Locală Orșova spune că are o activitate defectuoasă.

Mai mult, Marius Stoica pretinde că a găsit articolul de lege care îi dă voie să desființeze structura de poliție locală. Ar fi vorba de articolul 4, alineatul (1) din Legea 155/2010, Legea Poliției Locale: „Poliţia locală se organizează şi funcţionează, prin hotărâre a autorităţii deliberative a administraţiei publice locale, ca un compartiment funcţional în cadrul aparatului de specialitate al primarului/primarului general sau ca instituţie publică de interes local, cu personalitate juridică”.

 

Citit 681 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2020 17:39
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…