În sfârșit, Primăria Orșova și-a adus aminte de sportivii lăsați la mila Bisericii Penticostale TABOR. Contribuția municipalității, la norma zilnică de hrană a sportivilor, este de 5 lei pe zi! (vezi ce a declarat primarul VIDEO!)

A fost nevoie de un scandal de presă, dar și de intervenția divină pentru ca factorii responsabili să își amintească și de campionii Clubului de caiac - canoe din Orșova, unul dintre cele mai prestigioasă din țară și o adevărată fabrică de campioni nașionali, olimpici și mondiali. Evident că sportivii au fost uitați complet de ministerele care îi guvernează, Ministerul Tineretului și Sportului și de Ministerul Educației și Cercetării și nu de administrația locală, care nu avea nicio atribuție în finanțarea lor.

Cu toate acestea, este greu de crezut cum nimeni de la Primăria Orșova nu a văzut că acei copii fac foamea, până când nu au citit în presă grozăvia. Urmând exemplul Consiliului Județean Mehedinți, care, în luna decembrie 2019, a alocat fondurile necesare hranei, mai exact suma de 20 de lei pe zi/sportiv, Consiliul Local Orșova pare să se fi trezit din letargie, iar în ziua de 20 ianuarie 2020 a votat o hotărâre prin care alocă CSS Orșova suma de 82.000 de lei. Cu alte cuvinte, Consiliul Județean Mehedinți alocă 20 de lei pe zi, Primăria Orșova 5 lei pe zi, la hrana sportivilor. Diferența de 10 lei pe zi, până la costul normei zilnice de hrană a unui sportiv, de 35 de lei, va veni de le Ministerul Educației Naționale.

Citește și SPORTIVII DIN ORȘOVA, SUSȚINUȚI DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Citește și PERFORMANȚĂ CU BURTA GOALĂ, LA CSS ORȘOVA. CAMPIONII UMILIȚI

Citit 437 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2020 16:59
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…