SPORTIVII DIN ORȘOVA, SUSȚINUȚI DE CONSILIUL JUDEȚEAN

CONSILIUL JUDEȚEAN VA SUSȚINE FINANCIAR CHELTUIELILE PENTRU HRANA SPORTIVILOR DE LA CSS KAIAC-CANOE ORȘOVA! La semnalele trase de media, aleșii locali răspund prompt.

Cel mai important club sportiv de kaiac-canoe din România, CSS Orșova, trece printr-o situație financiară care necesită sprijin de îndată din partea autorităților județene. În acest sens, s-a adoptat în ședința extraordinară de Consiliu Județean un proiect de hotărâre prin care se vor aloca banii necesari hranei sportivilor care de atâția ani reprezintă cu cinste Mehedințiul la toate olimpiadele naționale și internaționale. Inițiativa este una de excepție și a fost luată prompt, după scandalul izbucnit la Orșova.

„Consider că trebuie să fim alături de acești tineri și să-i ajutăm așa cum ei ne fac mândri că suntem români, prin performanțele obținute în toată lumea. CSS Orșova trebuie să rămână în topul celor mai titrate cluburi de kaiac-canoe din România", a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Cei 54 de elevi care se antrenează pentru a deveni campioni la clubul de kaiac-canoe, pepiniera lotului naţional de juniori ai României, au mâncat în ultimele două luni pe banii câştigaţi de colegii lor care fac parte din lotul naţional şi de cei care sunt legitimaţi la Clubul Steaua. Fiind un club sportiv școlar, banii trebuiau să vină de la Ministerul Educației, dar cei de acolo au uitat de tinerii sportivi orșoveni. De asemenea, de puțin timp, celor de la Biserica Penticostală TABOR din Orșova li s-a făcut milă de copii și le-au oferit, pentru două săptămâni un prânz cald, cu trei feluri de mâncare. Ilie Bănăduc, antrenor CSS Orşova, spune că, deși i-a fost rușine, a dus copiii încolonaţi la biserică şi le-a dat mâncare.

Vezi întreaga poveste dureroasă a celui mai titrat club din România, în articolul PERFORMANȚĂ CU BURTA GOALĂ, LA CSS ORȘOVA. CAMPIONII UMILIȚI

Citit 369 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2019 21:18
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…