Imprimă această pagină

În cadrul simpozionului „Sănătatea orşoveană şi comunitatea locală”, s-a făcut un bilanţ al Spitalului Municipal din Orşova. Datele prezentate arată o evoluție spectaculoasă, atât în ceea ce privește reducerea datoriilor, cât și în ceea ce privește noile dotări și înființarea de noi secții. Mai mult, medicii tineri vin cu plăcere să lucreze aici.

Spitalul din Orșova face pași repezi spre modernitate. În ultima perioadă, calitatea serviciilor medicale, aparatele medicale performante, dar și tot mai multi medici specialiști au dus Spitalul din Orșova în topul celor mai bune spitale din țară, iar lucrurile nu se vor opri aici, întrucât echipa managerială dorește o extindere a paletei de servicii.

„Am reușit să mărim numărul de paturi, în special la Fizioterapie și kinetoterapie, unde solicitările sunt din ce în ce mai mari. Avem o secție de primiri-urgențe ultramodermă, cabinete de specialitate dotate și tot mai mulți specialiști care vin să lucreze aici cu noi”, a precizat managerul Spitalului Municipal Orșova, Adrian Cican.

Municipalitatea din Orșova a înțeles nevoia de dezvoltare a unității spitalicești și de aceea investește tot mai mult aici.

„Spitalul și sănătatea reprezintă priorități pentru mandatul meu de primar. Voi sprijini activitatea de aici, iar ultima analiză a managementului de la Spitalul Municipal mi-a dat o imagine foarte bună și am decis să investesc mai mult și să sprijin echipa managerială”, a declarat și primarul Orșovei, Marius Stoica.

De altfel, edilul orșovean, prezent la bilanț a făcut două anunțuri care au surprins, dar care sunt cât se poate de firești. Primarul a anunțat public că a prelungit contractul de management al managerului Adrian Cican, după care a anunțat faptul că unul dintre cei mai buni medici orșoveni, doctorul Lucian Vădăstreanu, omul sub conducerea căruia, cu ani în urmă, a început dezvoltarea și modernizarea spitalului, va fi declarat cetățean de onoare al municipiului Orșova.

Citit 10318 ori Ultima modificare Vineri, 20 Iulie 2018 15:30
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…