DONAȚIE PENTRU MATERNITATEA DIN ORȘOVA

Campania „Haide să dăruim un nou început pentru un nou-născut”, Desfășurată în cadrul parteneriatului dintre Procter&Gamble, PROFI și Crucea Roșie Română, s-a finalizat prin dotarea a 48 de maternități de stat din România cu 128 de pătuțuri noi și 10.450 de lenjerii de pat.

In judetul Mehedinți donatia a constat într-un numar de 6 pătuțuri pentru nou-născuti și 356 de scutece care au fost transportate pe 10 iulie 2018 la Spitalul Municipal Orșova, cu sprijinul voluntarilor Crucii Rosii filiala Mehedinți si al Managerului Spitalului Municipal Orșova, al personalului din secția Obstetrică Ginecologie, donația intrand in posesia Sectiei de Neonatologie.

Pătuțurile au caracteristici specifice: Trendelenburg 0-15 grade, antitrendeleburg: 0-12 grade, inaltime reglabila: 780-980 mm, saltea, roți pentru deplasare silențioasă.

Proiectul a debutat în luna iunie 2017, și a avut loc în două etape, menite să le ofere nou-născuților confortul necesar în primele zile de viață.

Citit 6931 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2018 10:23
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…