TELEKOM ADUCE TEHNOLOGIE MODERNĂ LA SPITALUL ORȘOVA

Telekom Romania va implementa un sistem de acces automatizat la Spitalul Municipal din Orşova, potrivit adevarul.ro. Unitatea va beneficia de cea mai nouă tehnologie pentru controlul accesului pe bază de card şi supraveghere video, care va permite monitorizarea tuturor pacienţilor şi a cadrelor medicale din unitate.

Proiectul are ca obiectiv automatizarea controlul accesului în interiorul Spitalului Municipal Orşova şi va consta în implementarea de către Telekom Romania a unei soluţii de supraveghere video, control acces în spital şi în secţii, precum şi instalarea unor porţi de acces moderne, dotate cu sistem de glisare cu acţionare electrică şi sistem de degivrare.

Controlul accesului pietonal prin intrarea principală va fi realizat prin intermediul centralei de control acces prevazute cu două cititoare intrare/ieşire şi jurnal de evenimente ce poate fi descărcat pe computer. În interiorul spitalului, controlul accesului va fi realizat prin cele 20 de uşi de interior, prevăzute cu cititor de cartele pentru intrare şi buton pentru ieşire.

Pentru controlul accesului auto prin poarta principală, soluţia implementată de Telekom România va cuprinde poarta culisantă cu antrenare pe cremalieră şi actionare prin telecomandă. În plus, accesul auto prin poarta secundară pentru ambulanţe se va realiza prin poarta batantă cu acţionare din telecomandă.

Proiectul prevede inclusiv construcţia efectivă a celor două porţi auto, precum şi a porţii de acces pietonal.

Pentru personalul medical şi auxiliar au fost prevăzute un număr de 200 de cartele de acces printabile, respectiv 40 de telecomenzi cu două canale.

Implementarea acestui proiect în parteneriat cu Telekom Romania este un prim pas din planul de modernizare şi dezvoltare care va face din Spitalul Municipal Orşova o unitate medicală de referinţă.

sursa: adevarul.ro

Citit 6838 ori Ultima modificare Marți, 22 Mai 2018 15:13
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…