Dacă aș fi orșovean, aș vota CHIRCU!

Da, este singura soluție pentru Orșova! Se apropie cu pași repezi ziua în care comunitățile locale din România pot avea ultimul cuvânt în stabilirea coordonatelor de dezvoltare pentru următorii patru ani. Ziua de 5 iunie 2016 este ziua în care poporul este puternic, în care fiecare om are în mână puterea fantastică de a lua decizii pentru el și comuna, orașul sau municipiul în care trăiește. Nu irosiți această putere!

O singură dată, la patru ani, noi, oamenii simpli, membri ai comunităților locale, avem puterea de a ne demonstra forța democrației. În mâna fiecăruia dintre noi, în ziua alegrilor, stă forța de a schimba, de a renaște și de a decide. Amintiți-vă de Duminica Orbului, acea zi în care poporul român a dat țara pe mâna neocomuniștilor lui Ion Iliescu, iar decizia românilor a dus la amânarea renașterii acestei țări. Amintiți-vă, atunci când mergeți la vot și când rămâneți singuri, pentru câteva minute, în cabina de vot, cu buletinele de vot într-o mână și cu ștampila în cealaltă mână, că în acele puține clipe, în mâna voastră de români simpli stă viitorul vostru, al copiilor voștri, viitorul nostru al tuturor.

În campania electorală ați avut ocazia să analizați din toate perspectivele oferta electorală, puteți decide în cunoștință de cauză cine trebuie să vă conducă destinele, nu la nivel național, nu în Parlament sau în Guvern și nu în orice altă parte, ci acolo la voi acasă, acolo în comuna, orașul sau municipiul dumneavoastră. Prin votul dat duminică, noi toți, fiecare în comunitatea lui, putem decide simplu și responsabil cine ne va fi primarul, cine va compune consiliul local, acel mini parlament al nostru, de la noi de acasă, cine va compune forul legislativ al județului în care trăim. Nu ignorați ziua alegerilor locale, pentru că această zi este de o importanță imensă pentru viitorul vostru și al nostru al tuturor! Nu vă lăsați păcăliți de tot soiul de mercenari și de afaceriști penali, care se vor înghesui să vă ofere bani sau să vă promită marea cu sarea. Nimeni nu poate să vă cumpere votul, iar dacă unii vor încerca acest lucru, dați-le peste mână și peste bot! Nu se îngrașă nimeni cu 50, 100 sau 200 de lei, cât sunt în stare fiecare din cumpărătorii de voturi și conștiințe să vă ofere! Gândiți-vă, oameni buni, cetățeni responsabili care veți avea pentru câteva minute în mâni, prin buletinele de vot și ștampila de vot, destinul vostru și al comunității în care trăiți, gândiți-vă că oamenii care vă manipulează și vă oferă bani pentru ca voi să votați nu ce vă doriți voi, ci ceea ce își doresc ei, acești oameni mizerabili și fără scrupule nu dau banii din buzunarul lor, ci din ceea ce au furat sau, mai rău, din ceea ce vor fura, cu sprijinul aleșilor deciși de voi!

Cei care doresc să vă cumpere votul, vă vor lua banii înzecit înapoi!

Cei care vă împing către vânzarea votului vostru de conștiință, vor veni în următorii patru ani și vor fura de la voi pentru a-și recupera banii cheltuiți și nu vor fura doar cât v-au dat în ziua alegerilor, ci de zeci de ori mai mult. Uitați-vă la candidații care vă cer votul și vedeți exact ce relații au ei cu escrocii care vin să vă întindă câteva sute de lei murdari și plini de sânge! Uitați-vă la oameni și nu la liste, la persoane și nu la sigle de partid! Desigur că majoritatea zdrobitoare a candidaților reprezintă partide politice, dar contează mai mult calitatea acestor oameni și capacitatea lor de a vă reprezenta cu cinste, onoare și responsabilitate!

Orșova, un caz școală de manipulare a votului

Pentru că suntem în Mehedinți și pentru că duminică, 5 iunie 2016, suntem puternici, mai puternici decât oricând, să analizăm un exemplu dureros de manipulare a votului într-un municipiu zdrobit de tot felul de personaje sinistre ajunse în fruntea lui: ORȘOVA!

De la primele alegeri libere de după 1989 și până azi, niciunul din primarii acestei urbe nu au deținut mai mult de un singur mandat. De ce oare? De ce niciunul nu a mai fost reales? Pentru că toți au fost niște catastrofe, votați de voi, orșovenii cei mințiți, furați și manipulați sau scoși prin fraudarea alegerilor, iar cele două condamnări penale ale președinților de secții de votare, de la referendumul din 2012, stau mărturie. Stau mărturie și banii aruncați, la alegerile locale din 2012, din gențile pline cu bancnote ale unor afaceriști mizerabili. La ce v-au folosit banii lor murdari? Ce au făcut primarii și consilierii aleși de voi, cei mulți, necăjiți și manipulați mizerabil? Răspunsul poate fi găsit în stenogramele în care patronul FLORICOLA SA era interceptat dând ordine consilierilor și funcționarilor din Primărie, pentru ca aceștia să lucreze pentru el. Ce ați primit în perioada 2012 – 2016 de la primarul Manea și consiliul local incompetent, dizolvat în cele din urmă? Ați primit prețuri mai mari la serviciile publice acaparate de un afacerist dubios și penal, ați primit mizerie și sărăcie, ați primit dezinteres și bătaie de joc! Unii dintre artizanii dezastrului din Orșova vin acum să vă ceară votul, cu un tupeu inimaginabil, spunând că merită să fie aleși pentru că ei sunt orșoveni pur-sânge! Mai dorește vreun orșovean să fie sclavul firmei FLORICOLA și a sateliților ei din Consiliul Local? Vă mai doriți să plătiți 11 mc de apă lunar, deși nu aveți cum să consumați atâta? Vă mai doriți străzi și trotuare zdrobite, parcuri împuțite și sărăcie lucie în municipiul perlă a Dunării numit Orșova? Sunt sigur că nu! Dar pentru a-i arunca la gunoiul istoriei pe acești oameni fără Dumnezeu, care v-au umilit, trebuie doar să mergeți la vot și să votați conștient, responsabil!

Mai mult, trebuie să terminăm odată pentru totdeauna cu acea prostie inimaginabilă conform căreia „orșovenii votează doar orșoveni”! Uitați-vă în istoria acestui municipiu și veți vedea că oamenii care au venit aici din alte părți au scris istoria și nu orșovenii. Dacă în oferta electorală aveți doar orșoveni dubioși și datori cercurilor de interese, merită să votați cu această cutumă idioată în minte? Oare cel care a călărit de 10 ani municipiul, afaceristul din fruntea FLORICOLA, este orșovean pur-sânge? Nu!

Este ceasul al treisprezecelea pentru Orșova

Orșova se poate dezvolta cu fonduri europene, este atât de simplu și de banal, dar numai dacă veți pune la conducerea Orșovei oameni care știu să aducă banii europeni la voi acasă! Peste tot în România, salubritatea, serviciile de apă-canal, întreținerea spațiilor verzi, s-au dezvoltat pe fonduri europene. La Orșova, fondurile europene nu au fost atrase pentru că serviciile publice au fost date unei firme private, iar UE nu finanțează firmele private. Serviciile publice au fost făcute cadou la FLORICOLA tot de către un primar votat de dumneavoastră orșovenii, unul care, în stenogramele interceptărilor, publice de altfel, răspundea afaceristului care reprezintă operatorul serviciilor publice din Orșova, cu „să trăiți, am înțeles!”. Chiar mai doriți, cetățeni ai Orșovei continuarea unei asemenea minciuni și descompuneri morale? Eu sunt sigur că nu! Un singur candidat poate stopa degradarea, minciuna și jaful la Orșova, iar acela este CHIRCU DOINIȚA MARIANA! Altă variantă nu există în acest al treisprezecelea, nu al doisprezecelea, ceas al existenței municipiului de la malurile Golfului Cerna!

Citit 2864 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 17:24
Etichetat cu
Mai multe din această categorie: UN NOU ÎNCEPUT, jurnalmehedinti.ro »
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…