O ciorbă reîncălzită. Dar otrăvitoare!

Bufonii politicii românești, Ponta și Tăriceanu, continuă să persifleze întregul popor cu drept de vot. La fel de lipsiți de caracter și de obraznici, cei doi continuă să rămână cu forța în viața noastră politică, agățându-se cu disperare de niște sondaje făcute de mântuială, în care PRO ROMÂNIA ar avea 7 la sută. Obiectivul celor doi e unul cât se poate de clar: să intre din nou în Parlament, măcar doar ei doi. Dacă nu ne-am vindecat încă de prostie și ignoranță, îi vom vota din nou. Unii dintre noi!

Câtă obrăznicie, nesimțire și aroganță! Tăriceanu le bate obrazul unor jurnaliști de la Realitatea Plus, reproșându-le că ăsta nu e jurnalism ce fac ei. Adică, dacă ziariștii îl urmăresc la un club de lux din centrul Capitalei, unde mergea pentru a participa la întâlnirea cu Grupul de la Monaco, și dacă îl prind în flagrant, atunci demersul lor nu e corect, doar pentru că l-au deranjat pe marele Tăriceanu. Păi, cel puțin din câte știu eu, tocmai acesta e rolul presei, să îi prindă pe politicieni în ofsaid. Spre diferență de pămpălăul politic Tăriceanu, Ponta s-a dovedit ceva mai șmecher și a anulat propria participare la discuția cu milionarii. El va ieși, cel mai probabil, în continuare, la singura televiziune care îi mai ascultă prostiile, România TV, și ne va da lecții de bună guvernare. El, Victor Ponta, cel care a vândut interesele țării la kazahi pentru 100 de milioane de parai, el vine să dea lecții de bună guvernare! Am impresia că, pe de o parte, obrăznicia acestor otrăvuri politice a depășit orice limită iar, pe de altă parte, prostia celor care îi mai votează a atins limita de avarie. Dacă nici acum nu vor fi destul de convinși să trimită dracului acasă asemenea specimene, românii care mai votează PRO ROMÂNIA sunt dușmanii propriei lor țări. Nu putem ridica imbecilitatea la grad de datorie civică, votând asemenea personaje la infinit, pentru simplul fapt că nu mai este nevoie de ei în Parlament, pentru simplu fapt că ajunge cu atâta mizerie! Mincinosul Național și Liberalul Roșu nu mai au ce căuta în politica românească mulți ani de acum înainte și, dacă ar avea un dram de bun simț, ar pleca singuri din politică, fără a mai fi nevoie să înghițim pasiunea electorală a unor imbecili care încă mai votează așa ceva.

Nu putem accepta pe scena politică mare doi bufoni și un partid devenit azil pentru toate scursurile aruncate de alte partide politice. În primul rând, pentru cei care mai cred în scursura politică numită pompos PRO ROMÂNIA, să le amintim cum s-au format partidele lui Ponta și Tăriceanu și cum s-a transformat trădarea în proces de bune intenții politice. ALDE a apărut imediat după ce USL s-a rupt, iar Tăriceanu, liberalul trădător, s-a dus la cabinetul de premier al lui Ponta pentru a-i deveni majordom. De fapt, partidul se numea inițial Partidul Liberal Reformator, după care au furat fără jenă numele unuia dintre cele mai titrate grupuri politice din Parlamentul European, Alianța Liberalilor și Democraților Europeni ALDE. Păi ce legătură aveau Tăriceanu și adunătura lui cu democrația și liberalismul europene? Ce atitudine europeană e aia în care ataci justiția, serviciile secrete și îi ții trena penalului Dragnea?

Despre PRO ROMÂNIA, povestea e și mai scârboasă. Victor Ponta a furat votul a zeci de mii de români, care au ales parlamentari pe listele PSD, parlamentari care apoi au format un grup parlamentar numit PRO ROMÂNIA. Când românii i-au ales pe acei oameni pe listele PSD, au dorit ca respectivii senatori și deputați să fie pesediști, nu să fugă ca niște trădători în gașca frustratului Ponta, cel care nu mai avea puterea și se simțea nebăgat în seamă. După ce ALDE s-a făcut de râsul lumii la alegerile europarlamentare, Ponta i-a luat în brațe pe puținii parlamentari rămași pe la acest gunoi de partid și i-a resuscitat. Pe cine mai reprezintă aceste partide devenite aspiratoare de penali, de politicieni lipsiți de caracter și de traseiști? Pe nimeni! De ce mai cer votul românilor? Pentru a nu muri de plictiseală, probabil, sau pentru a râde de noi toți, de la înălțimea funcțiilor de senatori și deputați.

Aroganța și nesimțirea crase ale acestor indivizi au depășit cele mai ridicate limite, iar românii trebuie să înțeleagă că nu are rost să își irosească votul pe ei. Toate partidele politice din România s-au reformat, și-au aruncat la gunoi hahalerele, chiar și PSD a făcut asta. Doar acest partid mizerabil continuă să adune pe liste tot ce e toxic, tot ce e nefiresc și interzis în politică. Pentru aroganții aceștia, poporul e doar o cârpă cu care nu își mai șterg pantofii, ci cu care se șterg de-a dreptul la cur. Așa ceva nu se mai poate, oameni buni, pentru că ajunge!

Nu mai putem reîncălzi aceeași ciorbă stricată, aceeași zeamă lungă și străvezie, care între timp a devenit și otrăvitoare!

Citit 795 ori Ultima modificare Joi, 05 Noiembrie 2020 15:03
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…