SĂ VINĂ SPECTACOLUL!

Foto: www.flickr.com

Etapa a 10-a a Ligii 1 propune un meci de gală la Drobeta Turnu Severin, între două echipe pozitive, cum le-ar numi specialiștii în fotbal. Este vorba de Pandurii Târgu Jiu și Viitorul Constanța, două formații care își propun la fiecare meci să joace un fotbal frumos.

Spre deosebire de antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, care declara cu cinism recent că nu este interesat ca echipa lui să joace frumos, ci este preocupat doar de obținerea celor trei puncte la fiecare meci, mai vârstnicii săi colegi de breaslă, Petre Grigoraș (Pandurii) și Gheorghe Hagi (Viitorul), privesc fotbalul din altă perspectivă. Ultimii doi sunt adepții unui joc spectaculos, plăcut ochiului, care, inevitabil, va aduce și rezultate. Pentru că, e greu de crezut ca o echipă care refuză fotbalul minimalist să nu aibă parte de rezultate bune pe parcursul unui întreg sezon. Este posibil să aibă și perioade mai dificile, însă atâta vreme cât rămâne fidelă propriei sale filosofii, atunci va culege roadele cuvenite.

Pandurii și Viitorul sunt două echipe cu jocuri asemănătoare, bazate în primul rând pe atac, dovadă că fiecare are câte 12 goluri marcate în primele 9 meciuri, încasând împreună nu mai puțin de 19. Fotbalul lor avântat le ajută să se mențină în partea superioară a clasamentului, pe locurile de play-off, și nu sunt semne că cei doi antrenori ar vrea să abdice de la calea spectacolului.

Echipa lui Grigoraș a făcut un nou meci bun, marți seară, la Iași, însă de data aceasta nu s-a ales cu nimic, în ciuda celor două goluri marcate, astfel că a bifat primul eșec în deplasare din acest sezon, scor 3-2. Antrenorul Pandurilor nu a făcut un capăt de țară din această înfrângere, fiind conștient că echipa sa se află pe un drum bun. „Am stăpânit prima repriză, chiar am avut o ocazie clară să dublăm avantajul, iar echipa gazdă nu ne-a pus nicio problemă”, a spus Grigoraș, care a admis însă că greșelile personale au făcut diferența în jocul din Copou.

Pe de altă parte, Viitorul vine la Drobeta Turnu Severin după un egal obținut pe teren propriu în fața lui Dinamo, 1-1, la capătul unui meci în care gazdele s-au întrecut în ratarea ocaziilor de gol. A ieșit în cele din urmă o remiză, care l-a făcut pe Hagi să declare: „Am jucat bine, am avut ocazii, meritam mai mult probabil, dar mergem înainte.”

Așadar, vineri seară se anunță un meci spectaculos pe Stadionul Municipal, atât pentru spectatorii care vor fi prezenți în tribune, cât și pentru amatorii de pariuri sportive, care vor avea cu siguranță numeroase opțiuni de pariere la această partidă. Sezonul trecut, Pandurii au ieșit bine din confruntările cu echipa lui Hagi, reușind să obțină trei victorii și un rezultat de egalitate. În cele patru întâlniri s-au marcat 9 goluri, zestre care confirmă faptul că cele două echipe își propun să dea totul pentru a câștiga printr-un fotbal ofensiv. Nu avem niciun dubiu că și de data aceasta vor proceda la fel, așa că să înceapă spectacolul!

Citit 3015 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Septembrie 2016 14:35
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…