Municipalitatea rămâne fermă pe poziție în ceea ce privește oprirea furnizării agentului termic în Drobeta Turnu Severin. De partea severinenilor este și vremea care a început să se încălzească serios. Motivul pentru care nu se mai continuă furnizarea până la finele lunii martie este situația proastă a încasărilor și nepăsarea crasă a severinenilor, marea lor majoritate refuzând să plătească serviciile furnizate. Primarul Marius Screciu spune că SPAET va trece, în curând, și la recuperarea, chiar și silită, a datoriilor.


Anunțul făcut săptămâna trecută de primarul municipiului Drobeta Turnu severin, potrivit căruia se întrerupe furnizarea agentului termic și a apei calde în municipiu, a fost întărit astăzi cu fermitate. Chiar dacă spune că a primit mesaje de la severineni să nu oprească căldura, primarul apreciază că nu se mai poate continua în aceeași notă a absurdului, în care unii primesc servicii pe care nu vor să și le plătească.

Totodată, municipalitatea anunță că va trece la represalii împotriva celor care nu au înțeles să își plătească agentul termic. Din cauza acelor persoane și a unor asociații de proprietari iresponsabile s-a ajuns practic la fundul sacului. Datornicii vor fi executați silit, iar furnizorul de energie termică își va recupera datoriile.

Primăria municipiului a fost nevoită, la finele anului trecut, să caute soluții extreme pentru a încălzi apartamentele severinenilor. S-au găsit aceste soluții, a fost un demers greu și o perioadă plină de suspans și de avarii, dar iarna a fost trecută cu bine. Din păcate, nu se mai poate continua furnizarea, în situația în care nimeni nu vrea să plătească.

Citit 2998 ori Ultima modificare Marți, 21 Martie 2017 10:51
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…