PETIȚIE ONLINE PENTRU URGENTAREA SOLUȚIONĂRII CONTESTAȚIEI CARE A BLOCAT TERMOFICAREA

Severinenii au inițiat o petiție online pentru a cere CNSC să urgenteze soluționarea contestației depuse de ALFA GROUND SOLUTIONS la licitația organizată de Primăria Severin pentru desemnarea firmei care va opera echipamentele închiriate de la ROMAG TERMO în vederea furnizării agentului termic în Severin. Marius Screciu este primul care a semnat petiția.


„Termoficare Severin - Urgentare soluționare contestatie CNSC” – acesta este titlul petiției inițiate pe site-ul petitieonline.com, de către severinenii disperați de frigul din case. Petiția depusă în seara zilei de miercuri, 2 noiembrie 2016, avea, joi, 3 noiembrie 2016, la ora 9.00, peste 750 de semnături. Primul care a semnat petiția a fost chiar primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. Acesta a ieșit miercuri seara să discute cu cetățenii care veniseră să protesteze în fața Palatului Cultural „Theodor Costescu” și i-a îndemnat să semneze o petiție în care să ceară CNSC să urgenteze soluționarea contestației depuse de ALFA GROUND SOLUTIONS SRL, după licitația organizată pentru desemnarea operatorului cazanelor închiriate de la ROMAG TERMO. Primarul a mai precizat că imediat ce această contestație va fi soluționată, se poate furniza căldură și că, de aceea, este important ca oamenii să semneze în număr cât mai mare petiția online.

Susțin public petiţia iniţiată de cetăţenii din Drobeta Turnu Severin, care solicită Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor să soluţioneze în regim de urgenţă contestaţia Alfa Ground, referitoare la furnizarea de agent termic în municipiu. Aşa cum am promis, noi suntem pregătiţi să asigurăm agentul termic, dar această contestaţie ne blochează. Acum totul depinde de rezolvarea rapidă a contestaţiei ca să ne apucăm de treabă. Fac un apel la severineni să semneze această petiţie, aşa cum am făcut şi eu!, a scris primarul Marius Screciu pe contul său de Facebook.

În urma licitației facută de Primăria Drobeta Turnu Severin pentru repunerea în funcțiune a sucursalei Romag și asigurarea agentului termic în sezonul rece 2016-2017, s-a înregistrat la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor o contestație a firmei Alfa Ground Solutions (aceeași firmă care ar fi trebuit să furnizeze agent termic locuitorilor din Drobeta Turnu Severin). Datorită termenului mare în care aceasta contestație se poate soluționa, solicităm Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor să soluționeze această contestatie în regim de urgență. Datorită situației delicate prin care orașul trece și a faptului că în această perioadă temperaturile sunt foarte scăzute, solicităm locuitorilor din Drobeta Turnu Severin să semneze această petiție pentru a veni în sprijinul Primăriei de a putea furniza agent termic cât mai repede cu putință, se arată în textul petiției pe care severinenii sunt chemați să o semneze în masă și cât mai repede.

În textul petiției se mai arată: „Pentru cei care doresc să semneze această petiție și nu au posibilitatea să o facă online, îi așteptăm, joi, 03 noiembrie 2016 și vineri, 04 noiembrie 2016, în fața Teatrului Theodor Costescu din Drobeta Turnu Severin, la orele 19:00”.

Și comentariile postate la această petiție sunt unele pline de disperare. „Rezolvați cazul! Nu suntem în Africa, ci în Europa 2016!”, scrie un severinean, în timp ce altul notează: „Am 2 copii care merg la grădiniță și stau în frig iar acasa tot in frig”. Un alt semnatar comentează: „De ce am semnat petiția? Din disperarea de a avea o mamă de 90 de ani cu probleme medicale, care trebuie să înghețe de frig, alături de mine, tot pensionară, într-un apartament de bloc. De ce nu s-au racordat și blocurile la gaze, pentru a ne monta centrale termice și, în felul acesta, să nu mai depindem de acești nemernici interesați doar de binele lor?! Mă refer la foștii edili!”

Petiția este disponibilă pe site-ul petitieonline.com, Semnează și tu, AICI

Citit 1860 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 10:15
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…