PERSOANELE VÂRSTNICE, ÎN ATENȚIA PREFECTULUI DE MEHEDINȚI

Marţi, 14 iunie, a avut loc şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, la sediul Instituţiei Prefectului judeţului Mehedinţi.

La ședință au fost prezenți prefectul județului Mehedinți, Cristinel Pavel, reprezentanții Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Mehedinți, Casei de Pensii Mehedinți, Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Mehedinți, Legii Județene a Pensionarilor Mehedinți, Asociației Pensionarilor CFR Mehedinți, Asociației Pensionarilor CFR Mehedinți, ANVR-MApN filiala Mehedinți, ANCMRR-SRI sucursala Mehedinți, Uniunii Veteranilor de Război și a Văduvelor Urmașe Mehedinți, CAR „Omenia” Sucursala Mehedinți.

La primul punct pe ordinea de zi a ședinței, reprezentantul Primăriei Drobeta Turnu Severin a prezentat stadiul ștrandului municipal de la Schela Cladovei și facilităţile acordate persoanelor vârstnice. Acesta a precizat că persoanele vârstnice beneficiază de asistență medicală și posibilități de tratament cu nămol în mod gratuit.

În cadrul aceleiași ședințe, cei prezenți au aprobat noul regulament de constituire şi funcţionare al Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice constituit la nivelul judeţului Mehedinţi.

„A fost o ședință în care am discutat stadiul în care se găsesc ștrandurile din Drobeta Turnu Severin, pe marginea unei prezentări făcute de reprezentantul Primăriei municipiului. La punctul doi, am aprobat regulamentul de constituire și de funcționare al Comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice constituit la nivelul judeţului Mehedinţi, care a trebuit actualizat și pus în acord cu noua legislație în vigoare”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Președinții asociațiilor persoanelor vârstnice au venit cu propunerea ca luna viitoare, la şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, să participe și reprezentanți din noua conducere a Primăriei Drobeta Turnu Severin și Consiliului Județean Mehedinți.

Citit 735 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 19:06
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…