VIGILENT SECURITY ORGANIZEAZĂ CURSURI DE INSTRUIRE

S.C. VIGILENT SECURITY S.R.L. societate autorizată de IPJ Mehedinți (Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase), organizează cursuri de instruire teoretică și practică în domeniul armelor si munițiilor, costul acestor cursuri este de 550 lei.

De asemenea, societatea noastră este autorizată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației să desfășoare cursuri de agent de securitate (400 lei), cât și de instructor în poligonul de tragere.

Pentru înscrieri vă așteptăm la sediul societății din strada Adrian, nr. 76A, localitatea Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 16:00 sau la telefon 0252/317317 (mobil 0732808170).

Citit 3887 ori Ultima modificare Luni, 21 Decembrie 2020 11:19
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…