Continuă amenajarea și construcția de noi parcări în municipiul Drobeta Turnu Severin, așa cum au promis autoritățile locale. Ultimele, la care se lucrează intens, se află în zona blocurilor H și în apropiere de Școala Generală 14. (VIDEO sus, sursa Tele 2 Drobeta)

Primăria SEVERIN continuă lucrările de amenajare a parcărilor de pe raza municipiului. Au început lucrările de amenajare a parcării aferente blocurilor I1, I2 și I1A de pe Aleea Trandafirilor, din Drobeta Turnu Severin. De asemenea, vor fi amenajate și căile de acces și aleile pietonale. Proiectul primarului Marius Screciu de modernizare a parcărilor continuă, urmând să fie demarate alte 10 lucrări.

Citit 1832 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2019 23:03
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…