Programul casieriilor SECOM, de sărbători

Casieriile SECOM SA vor fi închise în perioada 26 aprilie-1 mai, cu excepția Casieriei de pe str. Cantemir nr 5, care va fi deschisă marți, 30 aprilie până la ora 17:00. SECOM va asigura permanența, în cazul probemelor apărute la rețeaua de apă sau canalizare.

În perioada 26 aprilie – 1 mai, casieriile SECOM SA vor fi închise, împreună cu birourile de relații cu publicul, care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice. Marți, 30 aprilie casieria din strada Cantemir nr. 5 va fi deschisă începând de la ora 7:30 până la ora 17:00.

Eventualele disfuncționalități apărute la rețelele de apă și canalizare vor fi remediate de către echipele de intervenții care vor asigura permanența în perioada sărbătorilor pascale, în funcție de necesitate. Astfel, dispeceratul SECOM SA va fi disponibil non-stop, la numărul de telefon 0252 316 732 pentru înregistrarea sesizărilor privind serviciile de apă și canalizare.

Reamintim clienţilor că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, www.secom-mehedinti.ro precum și la centrele de plăți existente în magazine, PayPoint sau Un-Doi centru de plăți.

Citit 1756 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…