Campanie de informare despre gaze

Liberalii mehedințeni au declanșat o amplă campanie de informare a populației, cu privire la racordarea la rețeaua de gaze naturale.

Campania vizează atât cetățenii din Severin, unde rețeaua de gaze s-a extins în mică proporție, dar și pe cei din județ, unde gazele au rămas doar la stadiul de vis.

Liberalii au lansat o campanie publică de consultare a mehedințenilor pentru a afla cum văd cetățenii rezolvarea problemei cu extinderea rețelei de gaz în municipiul Drobeta Turnu Severin și a altor localități din Mehedinți. De asemenea, PNL Mehedinți solicită răspuns la soluția propusă de ei, adică înființarea unei societăți în subordinea Consiliului Local, care să administreze extinderea rețelei de gaze. 

„Sunteți de acord ca distribuția de gaze naturale din localitatea dumnevoastră să fie făcută de către o societate subordonată Consiliului Local, fiind în acest fel sub controlul cetățenilor, prin reprezentanții aleși?”

Puteți răspunde aici

Citit 2263 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…