GABI DOBROTĂ SFIDEAZĂ SEVERINENII DINTR-UN JACUZZI DIN UNGARIA

În timp ce liderii tuturor partidelor politice din Mehedinți sunt ori în campanie, ori fac demersuri pentru asigurarea confortului termic al populației, Gabriela Dobrota, consilier municipal, apare într-o postare de astăzi pe Facebook, într-un Jacuzzi la Aquaticum Debrecen, în Ungaria, în compania unor tineri, băieţi şi fete. Doamna se voia viceprimar și, mai mult, voia să reformeze PMP.


Doamna Gabriela Dobrotă este consilier local în cadrul CL Drobeta Turnu Severin, un ales local într-un oraş în care mai există locuitori care nu au căldură şi un oraş în care nu este apă caldă. Ce a făcut doamna Gabriela Dobrotă, în calitatea sa de ales local, pentru a rezolva problema căldurii în municipiu? Sau cât de mult se implică în rezolvarea problemelor locuitorilor municipiului Drobeta Turnu Severin? Se pare că pe doamna Gabriela Dobrotă nu o interesează decât propriul său interes, nu al locuitorilor care au ales-o să le rezolve problemele cu care se confruntă.

Doamna Gabriela Dobrotă primeşte lunar o indemnizaţie de peste 600 de lei de la Primăria Drobeta Turnu Severin, din banii severinenilor, ca şi consilier local. Ce face dânsa pentru aceşti bani? Cât de mult se luptă pentru o viaţă mai bună a severinenilor? Se poate vedea clar, pe contul de Facebook Robert Ciocionoiu. Aici, domna consilier, cea care promitea o nouă viziune în politică și administrație publică se lăfăie într-un jacuzzi, în Ungaria, la Debrecen, în timp ce zeci de mii de severineni, pe care ea îi reprezintă, au dârdâit de frig până acum câteva zile și în continuare nu au apă caldă. Pentru ei se zbat acum ceilalți aleși locali și în special primarul municipiului, pentru că doamna consilier face băiță la jacuzzi.

Această fotografie nu este decât o sfidare la adresa severinenilor care nu au apă caldă, iar unii dintre ei chiar tremură în frig! Sa nu uităm că Gabriela Dobrotă a fost foarte aproape să ajungă viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin şi îşi doreşte în continuare funcţia de viceprimar al municipiului Drobeta Turnu Severin.Şi mai este ceva care ţine de ţinuta unui ales local, de respectul pe care îl arăţi oamenilor care te-au votat. Cum poţi să apari, ca ales local, într-o astfel de ipostază?!

Au fost şi încă mai sunt femei care activează în politica mehedinţeană. Enumăr câteva dintre ele: Mariana Hoancă, Doiniţa Chircu, Stela Firu, Dana Trancotă, Sanda Baboniu, Pompilia Szellner, Renata Nanciu şi mai tânara Veronica Nicolae, etc. Cu excepţia doamnei Pompilia Szellner, toate aceste femei au fost şi unele încă mai sunt aleşi locali, consilieri judeţeni sau locali. Niciuna, însă, nu s-a postat pe o rețea de socializare, nu a apărut într-o asemenea ipostază precum a apărut doamna Gabriela Dobrotă şi într-un moment când în municipiul Drobeta Turnu Severin sunt probleme sociale serioase.

Foto: pagina de facebook Robert Ciocionoiu

Citit 3352 ori Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2016 22:40
Etichetat cu

2 comentarii

 • Link la comentariu Andrei Miercuri, 23 Noiembrie 2016 10:03 postat de Andrei

  In Drobeta sunt zone gen Schela si multe altele unde termoficarea a fost taiata sau nu a ajuns de ani de zile!
  Asa ca lasati mizeria asta de articol...nu are nici o relevanta!

  Raportează
 • Link la comentariu andreea Marți, 22 Noiembrie 2016 13:41 postat de andreea

  Eu zic sa lasati la o parte rautatea si articolele astea de 2 bani.Nu aveti nici un drept sa judecati acest om Gabriela Dobrota, este singura care a facut ceva pt oameni.A plecat la Aquaticum Debrecen, în Ungaria pe banii dansei nici un caz pe banii nostri, asa ca va rog frumos nu mai criticati oamenii.Nu sunteti in masira, singurul care o poate face este bunul Dumnezeu.
  Asa ca domnule Mircea Popescu gasiti alte articole de barfa.Ce credeti ca rezolvati postand aceste articole?De aceea se duce dracu lumea asta, de atata rautate si de purtat grija altora.

  Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…