Deserturi cu căpșuni: 3 rețete rapide pline de aromele verii

Atunci când vara îndelung așteptată începe să își facă simțită prezența cu fiecare zi care trece, te bucuri mai mult de natură, de cerul însorit, de plimbările relaxante prin parcuri, dar și de noi arome bogate. Totul devine mai luminos și mai plăcut. Totuși, această bucurie capătă un farmec aparte în special dacă sărbătorești sosirea anotimpului cu un desert de fructe răcoros, plin de savoare.

Cum căpșunile sunt unele dintre cele mai apreciate fructe ale sezonului călduros, nu poți lăsa să treacă acest anotimp fără să te răsfeți cu câteva rețete de deserturi cu căpșuni. Cu gândul la zilele senine de vară și la prospețimea fructelor, ți-am pregătit aceste rețete cu căpșuni care sunt pe cât de gustoase, pe atât de ușor de făcut.

Deserturi cu căpșuni pline de gust alături de Boromir

Cu un gust irezistibil, deserturile cu căpșuni îți înseninează zilele, revigorându-te complet cu aromele fructate ale verii. Chiar și cele mai simple combinații de ingrediente capătă mai multă savoare alături de niște căpșuni proaspete și parfumate. Pentru a obține un desert de poveste, trebuie să alegi ingrediente de o calitate superioară care să desăvârșească gustul său.

Boromir îți pune la dispoziție o gamă variată de produse create cu multă pasiune în speranța că îți vor oferi mici răsfățuri dulci și experiențe savuroase pe care să le descoperi împreună cu cei apropiați. Rețetele de căpșuni pe care ți le-am pregătit încântă prin modul minunat în care se armonizează ingredientele.

Printre ingredientele de bază se numără Pișcoturile cu ou Boromir, de nelipsit pentru desertul cu căpșuni și ciocolată topită, Făina Superioară Boromir folosită pentru rețeta noastră de pandișpan pufos cu căpșuni, și Cozonacul Casa Boromir cu nucă și ciocolată, ideal pentru frigănelele dulci cu fructe. Poți să le comanzi online de pe boromirmarket.ro, magazinul cu delicii care îți alină poftele și îți aduce mai aproape tradițiile și gusturile inedite.

Rețetă cu căpșuni: Frigănele din cozonac și căpșuni

Frigănelele dulci din Cozonacul de Casa Boromir cu nucă și ciocolată sunt completate de prospețimea încântătoare a căpșunilor zemoase. Acest desert cu căpșuni te va surprinde atât cu gustul său cât și cu faptul că se face foarte repede. Căpșunile au o aromă revigorantă care merge de minune cu crusta crunchy a feliilor prăjite, dar și cu crema fină de nuci și ciocolată din interiorul pufos al cozonacului.

Începe prin a amesteca laptele, ouăle, vanilia și scorțișoara într-un bol. Înmoaie mai apoi feliile de cozonac și pune-le la prăjit într-o tigaie încinsă pe care ai uns-o bine cu unt. După ce se rumenesc frumos, savurează frigănelele cu căpșuni peste care poți pune puțină miere.

Prăjitură cu căpșuni: Pandișpan pufos cu căpșuni

Pandișpanul cu căpșuni este un desert de vară foarte îndrăgit datorită miezului aromatizat de gustul dulce și ușor acrișor al căpșunilor. Pentru a prepara această prăjitură cu căpșuni nu este nevoie să petreci mult timp în bucătărie, fiind un desert simplu care se gătește după o rețetă cu căpșuni rapidă și savuroasă. Alături de Făina Superioară Boromir, pandișpanul cu fructe va căpăta o textură mai pufoasă și o aromă delicată care îți va transforma preparatul într-un desert cu căpșuni încântător.

Pe lângă această făină albă mătăsoasă, mai ai nevoie de ouă, unt topit, esență de vanilie, un vârf de sare și zahăr. Separi mai întâi albușurile de gălbenușuri. Urmează să bați bine gălbenușurile cu untul topit și să te ocupi mai apoi de albușurile pe care trebuie să le mixezi într-un bol separat cu zahărul și sarea până când spuma se întărește îndeajuns de mult. Amestecul de gălbenușuri se toarnă treptat peste spuma lucioasă de albușuri și se încorporează ușor cu o spatulă astfel încât compoziția să devină omogenă.

După ce adaugi coaja de lămâie rasă, esența de vanilie și Făina Superioară Boromir cernută, amestecă în aluat cu spatula de jos în sus. Nu îți mai rămâne decât să torni aluatul în tavă, să pui căpșunile și să lași compoziția pentru prăjitură în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius timp de 35-40 de minute.

Deserturi cu căpșuni: Ciocolată cu pișcoturi și căpșuni

Acest desert cu căpșuni este numai bun de savurat în acele clipe când vrei doar să te relaxezi și să te răsfeți cu ceva dulce. Cu rețeta noastră de ciocolată topită, pișcoturi și căpșuni îți vei îndulci într-un mod fermecător zilele de weekend petrecute cu prietenii tăi. Poți pregăti chiar și un bufet cu ciocolată dacă vrei să-i impresionezi complet și să le dăruiești momente inedite, cât mai savuroase.

Desertul cu căpșuni, ciocolată topită și pișcoturi cu ou Boromir este o bunătate neașteptat de gustoasă, chiar dacă nu presupune un mod de preparare deosebit. Aromate și crocante, Pișcoturile cu ou Boromir se potrivesc perfect cu crema fină de ciocolată și cu fructele parfumate. După ce alegi ciocolata care îți place cel mai mult, o topești și înmoi în ea mai apoi câte o jumătate de căpșună și un pișcot întreg. Poți aștepta să se întărească ciocolata sau, dacă preferi un gust mai cremos, să le savurezi pe loc.

Descoperă cu bunătățile Boromir noi experiențe savuroase, încărcate de emoție. Te așteptăm cu drag pe boromirmarket.ro!

Citit 228 ori Ultima modificare Joi, 22 Iulie 2021 20:28
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…