Iată 5 tipuri de chiuvete potrivite pentru bucătăriile mici!

Chiuveta ta este mereu plină de vase murdare și nu ai loc niciodată să îți speli alimentele? Acestea sunt semne că dimensiunea chiuvetei tale este greșită, iar toate aceste neplăceri pot duce la nevoia de modificări sau reparații costisitoare. Este bine să eviți asta și să alegi chiuveta potrivită încă de la început. Dacă vrei să vezi care sunt tipurile potrivite de chiuvete pentru bucătăriile mici, citește în continuare acest articol.

Iată 5 idei de chiuvete perfecte pentru o bucătărie mică!

Chiuvetă montată pe perete

Una dintre opțiunile pentru bucătăriile mici este chiuveta montată pe perete, fiindcă aceasta ocupă foarte puțin spațiu și nici nu necesită un dulap de susținere, ci se montează pur și simplu pe perete. Cu toate acestea, ai nevoie de o tejghea independentă sau de un spațiu de depozitare, asta dacă vrei sa îți pui vesela undeva. Chiuvetele montate astfel, funcționează foarte bine în studiouri mici sau mansarde cu amenajări deschise.

Chiuvetă rotundă

Chiuvetele rotunde sau ovale ocupă mai puțin loc, în timp ce cele mai multe chiuvete de bucătărie sunt dreptunghiulare. Totuși, o chiuvetă în această formă ar salva mai mult spațiu. Dacă nu ai experiență, atunci chiuveta trebuie instalată de un profesionist.

Chiuvetă pentru chicinetă

Dacă nu ai o mașină de spălat vase, atunci o chiuvetă pentru chicinetă te poate ajuta să economisești spațiu, dar să poți spăla și vasele într-un loc decent. Deși, inițial, acest model de chiuvetă a fost utilizat în baruri, din ce în ce mai multe persoane care au o bucătărie mică apelează la designul acesteia.

Chiuvetă pe colț

Deși nu este un tip de chiuvetă obișnuit, acesta poate fi o opțiune care să se potrivească nevoilor tale. Designul acesteia este relativ unic, ea având două bazine, care pot fi utile atunci când dorești să economisești spațiu. Majoritatea acestor tipuri de chiuvetă se găsesc în bucătării pătrate sau dreptunghiulare.

Chiuvetă cu montare sub blat

Acest tip de chiuvetă se montează direct sub blat, creând un aspect uniform bucătăriei tale. Poți să alegi această chiuvetă pentru bucătăria ta, pe care o poți curăța ușor și care dă o notă elegantă bucătăriei tale. Poți găsi mai multe modele în magazinul de specialitate Sensodays.ro, cunoscuți pentru prețurile accesibile și calitatea produselor lor.

Dacă ești în căutarea unei chiuvete pentru bucătăria ta, atunci poți alege din oricare dintre variantele de mai sus, pe cea care ți se potrivește. Există mai multe modele pentru fiecare tip de chiuvetă, în funcție de stilul și bugetul tău. Alege o chiuvetă dintr-un material de calitate și solicită informații din magazinele de specialitate pentru detaliile tehnice.

Sursă foto: Pexels.com

Citit 628 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…