Agendele Unika – ideale pentru tine și afacerea ta

Pentru că o agendă reprezintă cea mai bună metodă de planificare a timpului și a sarcinilor de lucru, atunci când sfârșitul anului se apropie, majoritatea companiilor își fac stocul pentru anul care urmează, pentru o bună organizare și productivitate, lucru care s-a întâmplat și în 2019.

Fiind însă cea mai aglomerată perioadă a anului (luna cadourilor), s-a întâmplat ca nu toți cei care au căutat să și găsească ceea ce au dorit.

Dacă s-a întâmplat să faci parte din această categorie și să fii încă în căutarea agendei potrivite pentru tine și afacerea ta, trebuie să știi că noi avem soluția.

Nu știi la cine să apelezi pentru un model de agende deosebit, dar la prețuri avantajoase? Îți spunem noi, la Atelierele Unika! Agendele Unika sunt caracterizate de calitate superioară, design modern, elegant și prețuri pentru toate buzunarele.

Acum nu mai trebuie să îți faci griji, chiar dacă nu ai avut timp să achiziționezi agende în decembrie, Unika a păstrat pentru tine stocuri diverse la prețuri imbatabile. Iată ce-ți propunem:

Agenda Fili

O agendă cu ajutorul căreia cu siguranță nu poți da greș în fața angajaților tăi. Coperta acestei agende are un aspect fin, prețios, plăcut atât la vedere cât și la atingere. Dacă te afli în căutarea unor agende 2020 personalizate, trebuie să știi că Agenda Fili poate fi personalizată prin mai multe modalități: timbru sec, folio, broderie.

Este disponibilă în culori diverse, eticheta anului cu rășină fiind inclusă în preț. Este confecționată din piele PU, material care imită foarte bine pielea naturală, diferența dintre acestea fiind aproape insesizabilă.

Agenda Flexi

Dacă te afli la conducerea unei firme de succes, trebuie să le arăți recunoștință angajaților tăi pentru implicarea și dedicarea acestora. Agenda Flexi este o agendă flexibilă, de unde și denumirea de „Flexi”, având un design modern, elegant.

Coperta este confecționată dintr-un material care imită perfect pielea naturală, respectiv piele PU. Este disponibilă în mai multe culori, pentru a putea satisface preferințele tuturor. Mai mult decât atât, aceasta poate fi accesorizată cu succes oricărui tip de ținută.

Agenda Décor

Cuvântul „decor” ne duce adesea cu gândul la ceva frumos, plăcut la vedere, cu accent până și pe cele mai mici detalii. Acest lucru se întâmplă și în cazul agendei Decor.

Această agendă face parte dintr-o colecție nouă, unică, iar din punct de vedere al culorii, agenda dispune de o culoare duală. Coperțile acestei agende și cantul colorat sunt asortate, lucru care o face plăcută la vedere. Această agendă nu numai că va fi pe placul tău, ci le va stârni admirația și celor din jur și totodată te va scoate în evidență în cadrul întâlnirilor de afaceri unde acest aspect (al agendei cu care te prezinți) este destul de important.

Agenda Tosca

Aspect prețios, culori ușor sidefate și închidere cu magnet? Agenda Tosca îndeplinește toate aceste cerințe! Mai mult decât atât, la cerere, poate fi personalizată în funcție de dorințele și preferințele tale.

Dispune de un design modern și o textură deosebită, fiind confecționată din piele PU – un material de calitate superioară, foarte asemănător cu pielea naturală și la fel de rezistent în timp. Agenda Tosca reprezintă o investiție ingenioasă, durabilă și cu mult peste alte tipuri de agende care se găsesc în comerț.

Am reușit să te convingem? Dacă dorești să stârnești admirația celor din jur, să-ți surprinzi angajații și să ai un an prosper, organizat și o creștere din ce în ce mai mare a productivității, alege agendele Unika! Echipa lor a păstrat pentru tine stocuri diverse la prețuri de neratat, care pot fi livrate chiar la ușa ta, indiferent unde te afli!

Citit 489 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2020 15:50
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…