Tragedie în această dimineaţă pe o şosea din Mehedinţi. Trei oameni, toţi tineri, între 24 şi 34 de ani şi-au pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie, la ieşirea din localitatea Butoieşti. Oboseala la volan pare să fi fost cauza acestei drame, deoarece primele indicii ale anchetei conduc la concluzia că unul dintre şoferi ar fi adormit la volan.

Accidentul s-a produs pe DN 6. Un bărbat de 34 de ani din Mehedinţi a plecat în această dimineaţă la volanul unui microbuz de transport persoane din oraşul doljean Filiaşi spre casă, în localitatea Comanda, unde îl aşteptau soţia şi doi copii. Din păcate, nu mai avea să ajungă, pentru că pe la jumătatea drumului, din cauza oboselii ar fi adormit la volan. Scăpată de sub control, maşina a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de o dubă care transporta aproape o tonă de peşte, în care se aflau doi tineri din judeţul Gorj. „Am auzit o bibuitură ca de bombă. Când am ieşit la poartă oamenii erau deja aici şi resuscitau la unul dintre răniţi. Ceilalţi doi, şoferii erau deja morţi. Ce şansă să mai aibă dacă acul vitezometrului s-a oprit la 150 de km pe oră la microbuzul de persoane? Trei bărbaţi erau, doi în maşina care transporta peşte şi unul în microbuz. A adormit la volan. Cel cu maşina crem a adormit la volan şi a intrat pe contrasens. Oboseala, că altă explicaţie nu există”, a declarat unul dintre oamenii care au ajuns în scurt timp la locul accidentului.

Impactul a fost atât de violent încât cei trei oameni care se aflau în maşină nu au avut nicio şansă. Şoferul dubei de marfă de 24 de ani, pasagerul din dreapta lui de 30 de ani şi şoferul de pe microbzul de persoane au murit pe loc. „În dimineaţa zilei de 20 noiembrie, pe DN 6, în localitatea Butoieşti, conducătorul unui microbuz marca Volkswagen Transporter, se pare că a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară Mercedes Sprinter, care circula din sens opus. În urma accidentului de circulaţie a rezultat decesul la faţa locului al celor doi conducători auto şi a unui pasager din autoutilitara Mercedes”, a declarat comisarul şef Titi Zorzoliu, din cadrul Biroului Rutier Mehedinţi.

Poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Bărbatul care a intrat pe contrasens avea 34 de ani şi avea acasă doi copii de patru şi cinci ani, care au rămas fără tată. În cealaltă maşină erau tot doi tineri, şoferul avea 24 de ani, iar pasagerul din dreapta 30. Cei doi erau din judeţul Gorj.

Citit 3420 ori Ultima modificare Duminică, 20 Noiembrie 2016 14:22
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…