LA O SECŢIE DE VOTARE DIN ORŞOVA A DISPĂRUT ŞTAMPILA DE CONTROL

Primul incident electoral din judeţul Mehedinţi s-a consumat în acestă seară la Orşova. Preşedintele secţie de votare nr. 67 a plecat acasă cu tot cu ştampila de control.


În acestă seară, la Orşova, a apărut primul incident electoral, cu toate că procesul electoral încă nu a început. Cu 10 ore înainte de deschiderea secţiilor de votare, din Secţia de Votare numărul 67 din Orşova, amenajată la Liceul „Ştefan Plavăţ”, a dispărut ştampila de control, acea ştampilă rotundă care se aplică pe spatele fiecărui buletin de vot şi fără de care niciun bulletin de vot nu poate fi considerat valabil.

De fapt , ştampila de control a fost luată de către preşedintele Biroului Electoral al Secţiei de Votare nr. 67 - Orşova, Virgil Vasilan, la plecarea din incinta acestei secţii. Legal, toate ştampilele, iar aici ne referim la cea de control şi la ştampilele cu menţiunea “VOTAT” ar trebui să fie încuiate şi sigilate în incinta secţiei de votare, care are pe timpul nopţii pază militarizată.

Incidentul a fost semnalat de către reprezentantul PNL în secţia de votare, Aida Ivan şi a fost făcută o plângere la poliţie şi la Biroul Electoral de Circumscripţie din Orşova. Acesta din urmă a adus la cunoştinţă evenimentul şi Biroului Electoral Judeţean, iar dimineaţă, înainte de ora 7, secţia de votare se va desigila în prezenţa oamenilor legii.


VOM REVENI CU AMĂNUNTE!

Citit 3628 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 16:56
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…