Consilierul local PMP, Eduard Koler a fost protagonistul unui scandal cu înjurături de neprodus și violență verbală, chiar în Vinerea Mare, după un meci de fotbal de Liga a patra, desfășurat la Corcova, între VIITORUL CORCOVA și AS TURNU SEVERIN și încheiat cu scorul de 3 la 3. Pe imaginile video se vede cum alesul local sare la bătaie și înjură mizerabil și este oprit cu greu de cei din jur ca să nu dea și cu pumnul.

Comportament mizerabil și de golan, înjurături de nereprodus și comportament violent! Toate acestea nu au venit din partea unui oarecare, ci a unui consilier municipal severinean care emite pretenții de gentelmen. Este vorba despre Eduard Koler, omul care pozează în apărătorul celor necăjiți și susținătorul sportului mehedințean. Pe imaginile surprinse, imediat după fluierul final al meciului de fotbal din Liga a patra, VIITORUL CORCOVA – AS TURNU SEVERIN, se vede cum Eduard Koler se îndreaptă de la automobilul său de lux către un grup de jucători și susținători, înjurând și amenințând pe cineva. După ce își bagă și își trage, Koler se repede către un alt bărbat să îl lovească cu pumnul. Numai prezența de spirit a celor din jur și intervenția acestora face ca arogantul să fie oprit oarecum. Surse de la fața locului spun că Eduard Koler ar fi vrut să îl bată pe portarul celor de la Corcova, Vișan.

vezi aici cum înjură și se bate un ales local:

https://www.youtube.com/watch?v=W8xBcRCLhw4

În cea de-a doua filmare se vede cum Eduard Koler care înjură ca un golan se repede la câțiva jucători, în timp ce bieții oameni strigă cu disperare că le pare rău, în speranța că îl pot opri pe agresor. Alesul local nu se oprește din manifestarea sa violentă, ba din contră fugărește câțiva jucători și spectatori.

Aceasta este adevărata față a unui personaj arogant și violent, care în loc de răspunsuri oferă înjurături și jigniri, omul care pozează în apărătorul cetățenilor și luptătorul cu sistemul. Contactat telefonic, Koler a refuzat să vorbească, dar și-a trimis punctul de vedere scris, precizând că la fotbal se mai întâmplă și de astea și că de fapt el e cel care a fost mai întâi înjurat.

Au fost niște manifestări obscene ale unor jucători ai echipei gazdă, dintre care unul dintre ei s-a dezbrăcat efectiv pe teren. După meci, în tensiunea existentă, un personaj din anturajul echipei ne-a agresat verbal și ne-a amenințat. La fotbal se mai întâmplă și tensiuni de genul acesta”, a precizat Eduard Koler.
Eduard Koler a mai fost protagonistul unor întâmplări interesante, în ultima perioadă. A fost surprins, într-o înregistrare audio în care recunoaște că a dat bani pentru voturi în campania electorală de la alegerile locale din anul 2020.

Citit 2542 ori Ultima modificare Vineri, 29 Aprilie 2022 22:12
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…