Crăciunul ne aduce în fiecare an bucurie, speranță și iubire. TÂRGUL TRADIȚIONAL DE CRĂCIUN!

Boema Catering și Primăria Drobeta Turnu Severin păstrează tradiția și magia Sărbătorilor de Iarna, începând cu Sfântul Andrei, când se deschide oficial Târgul Tradițional de Crăciun din Drobeta Turnu Severin, în zona de Promenada Crișan, între 30 Noiembrie și 5 Decembrie. Vei putea găsi zilnic o atmosferă de poveste, magică, unde nu vor lipsi bunătățile sezonului : ciolan cu varza calită, sărmăluțe tradiționale, bulz, frigănele de pui, pastramă de berbecuț, ceafă de porc și cartofi wedges, hamburger, hot dog, Thuringer! Bunătățile dulci ale iernii vă vor delecta gusturile: clătite pufoase și delicioase, Kurtos, popcorn, gogoșele, langoș, porumb fiert, ciocolată de casă, turtă dulce, baclavale, castane și alune coapte.

Pentru a întreține atmosfera de iarnă și de poveste, veți regăsi și vin fiert cu scorțișoară, ceai, ciocolată caldă, cafea, ciocolată caldă cu rom, chiar și o țuica fiartă!

Producători autentici vă așteaptă cu : produse de artizanat, miere, brânză și pastramă.

Nu vor lipsi cadourile de sezon, jucăriile și hainele artizanat.

Într-un cadru feeric, printre lumini , decoruri tematice, în jurul bradului din Crișan cu arome îmbietoare, cei mici vor găsi caruselul de poveste!

Vă așteptăm cu bucurie și emoții în perioada 30 noiembrie -5 Decembrie la Târgul Tradițional de Crăciun.

Organizatorii și-au luat măsurile de siguranța și vor respecta normele actuale privind Pandemia!

Atmosfera de sărbătoare vă fi întregită de muzică ambientală folclorică, patriotică în ziua de 1 Decembrie cu ocazia Zilei Naționale a României, dar severinenii vor asculta ambiental și colindele pregătite în rotonda Bradului de Crăciun de către Organizatori!

Vă așteptăm cu drag!

Citit 1303 ori Ultima modificare Vineri, 26 Noiembrie 2021 23:26
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…