AROGANȚĂ! Costel Gherghe, fără mască la ședința de Consiliu Local

Pentru consilierul municipal Constantin Gherghe, fost primar al municipiului, masca nu e chiar atât de obligatorie la o ședință publică, desfășurată în interior. Pentru ceilalți aleși locali, masca a fost folosită pe tot parcursul ședinței. Chiar și atunci când totuși și-a pus masca, Costel a ținut-o sub nas, cel mai probabil pentru a nu i se aburi ochelarii. Asta în timp ce rata de infectare în Severin a trecut de 5 la 1000 de locuitori!

Fostul primar Constantin Gherghe, care și-a încercat norocul la alegerile locale de anul trecut pentru un nou mandat de primar, dar a pierdut rușinos, este acum consilier municipal din partea PRO ROMÂNIA. Vine cu rigurozitate la toate ședințele Consiliului Local și uneori mai ia și cuvântul. Dar nu asta e important, ci faptul că în plină pandemie de COVID-19, la o rată de infectare raportată de DSP Mehedinți, de 5,07 la mie, fostul primar își permite să participe la ședință fără masca de protecție obligatorie la interior. Ce-i drept, pe parcursul ședinței și-a mai pus masca, dar fără a-i acoperi nasul. Fotografiile surprinse în timpul ședinței Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, din data de 30 septembrie 2021, arată cum Costel a intrat în sală fără mască, s-a plimbat puțin, după care s-a așezat la locului lui, tot fără mască. La un moment dat își pune totuși masca, dar fără să își acopere nasul, ca să nu i aburească ochelarii. Spre final, Costel renunță definitiv la masca de protecție, pentru a-l felicita pe primarul Marius Screciu după victoria în instanță împotriva ANI.

Pentru un gest asemănător, în țară, mulți elevi au fost scoși din sălile de curs, iar mulți români au fost amendați. Poate că organele competente se vor autosesiza din fotografiile publicate de noi și îi vor arde o amendă, cât e el de GHERGHE!

Potrivit comunicatului de presă oficial, transmis de Direcția de Sănătate Publică Mehedinți, în data de 30 septembrie 2021 rata de infectare la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin era de 5,07 la 1000 de locuitori, iar nivelul întregului județ era de 3,51 la mie!

Din fotografii putem observa cum toți ceilalți colegi ai domnului Gherghe purtau mască, în timp ce marele fost primar, deși avea un pachet întreg de măști în față, era liber de orice obligații.

Citit 1821 ori Ultima modificare Vineri, 01 Octombrie 2021 18:29
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…