Acțiunea de amploare, generic denumită „Maratonul Ecologizării în Geoparcul Platoul Mehedinți” a continuat cu comuna Podeni, unde rangerii geoparcului, alături de câțiva localnici și de reprezentanți ai Consiliului Județean Mehedinți au colectat sute de saci de pet-uri care poluau ecosistemul. Vicepreședintele Consiliului Județean Mehedinți, Ramona Cupă, a fost din nou prezentă pe teren și a participat activ la colectarea deșeurilor.

„Am continuat, astăzi, Maratonul Ecologizării în Platoul Geoparcul Mehedinți, în comuna Podeni, o altă zonă superbă, cu peisaje minunate, în aceeași notă de responsabilitate civică. Potențialul turistic inestimabil al acestor zone din arealul Geoparcului Platoul Mehedinți, este o binecuvântare pentru noi toți, iar noi cei care avem în responsabilitate directă în acest areal trebuie să dăm un exemplu populației.

Trebuie să înțelegem că mediul înconjurător și ecosistemul trebuiesc protejate așa cum se cuvine. De aceea am participat direct, la Podeni, la o acțiune de ecologizare de amploare. Alături de mine s-au aflat angajații geoparcului, dar și cetățeni responsabili ai comunei Podeni și, împreună, am reușit să curățăm întreaga zonă și să îi redăm frumusețea și strălucirea.

Particip cu plăcere la astfel de acțiuni pentru că este mai important ca orice să conviețuim într-un mediu sănătos. Ca vicepreședinte al Consiliului Județean Mehedinți mi-am propus să particip activ la protejarea geoparcului, pentru că înțeleg adevărata valoare a acestor peisaje unice cu care Dumnezeu a înnobilat acest colț de țară.

Iar acțiunile noastre nu se opresc aici! În următoarea perioadă, toate comunele din raza geoparcului vor fi luate la pas și curățate de toate urmele neglijenței umane, de materialele plastice care poluează, până când vor rămâne curate și își vor recăpăta frumusețea sălbatică și naturală. Avem datoria de a păstra mediul înconjurător curat, pentru noi, dar mai ales pentru generațiile următoare! Vă invit alături de mine la această amplă acțiune de responsabilitate civică!”, a declarat vicepreședintele CJ Mehedinți, Ramona Cupă.

Citit 1164 ori Ultima modificare Marți, 13 Aprilie 2021 23:12
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…