MEDIMFARM lansează pe piața autohtonă testele “Standard Q Covid 19-Ag”

MEDIMFARM S.A. Ploiești, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, in calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”, primele și până în acest moment singurele teste avizate de către Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen (conform document atașat).

Testele sunt capabile să identifice rapid proteina specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 - 30 de minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere in diagnosticare.

Testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial in domeniul diagnosticării in vitro, prin inovații tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic in vitro.
Începând de maine, 17 oct 2020 testele “Standard Q Covid 19-Ag” pot fi achiziționate de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str. Târgoviștei nr.11, tel.0746245175, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informații suplimentare se pot obține si in farmaciile Medimfarm Topfarm, ale căror adrese și numere de telefon sunt disponibile pe site-ul www.medimfarm.ro/pharmacies.

Citit 1080 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…