Imprimă această pagină

Aladin Georgescu a câștigat detașat funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți cu aproape 46 la sută din voturile valabil exprimare și la o distanță de peste 10.000 de voturi de ocupantul locului al doilea, liberalul Cristinel Pavel. De asemenea, PSD ar putea avea majoritatea la limită în forul județean, adică un număr de cel puțin 15 consilieri și poate chiar 16 la redistribuire. Nu mai puțin de 41 de mandate de primari, din cele 66, au fost adjudecate de candidații PSD. (vezi care sunt primarii PSD!)

„La alegerile de duminică, 27 septembrie, mehedințenii au știut ce să aleagă pentru că au avut la dispoziție patru ani în care au văzut ce pot să facă reprezentanții Partidului Social Democrat în administrația locală și în administrația județeană! Pentru votul lor, le mulțumesc!”, a declarat Aladin Georgescu, într-o conferință de presă.

„Nu cred că este o surpriză pentru cineva că Partidul Social Democrat s-a clasat pe prima poziție, atât în ceea ce privește numărul de mandate de primar obținute. Am obținut 41 mandate de primar, între care cele pentru municipiul reședință de județ, Drobeta Turnu Severin, orașul Strehaia și orașul Vânju Mare și cele mai multe mandate de consilieri locali! Vom avea și cel mai mare număr de consilieri județeni în cadrul Consiliului Județean Mehedinți și sigur, cea mai importantă funcție din administrația județeană, aceea de președinte al Consiliului Județean. Numărul voturilor obținut de mine pentru funcția de președinte al Consiliului Județean depășește cu 10 000 voturile obținute de contracandidatul de la PNL, în timp ce voturile obținute de PSD pentru Consiliul Județean depășesc PNL cu peste 13 000. Este o victorie importantă! Este o dovadă că mehedințenii au știut ce au votat și vom continua proiectele pentru dezvoltarea județului! Îi felicit pe toți colegii mei pentru rezultatele obținute! Vă mulțumesc tuturor!”, a mai declarat Aladin Georgescu.

Din fericire, PRO ROMÂNIA s-a făcut de râs rău de tot, reușind doar un umil 5,63 la sută la nivel județean, asta însemnând maxim 2 consilieri județeni. PMP va avea, de asemenea cel puțin 2 consilieri județeni.

Iată rezultatele la nivelul Consiliului Județean Mehedinți:

PSD – 45,66 la sută;

PNL – 34,17 la sută;

PRO ROMÂNIA – 5,63 la sută;

PMP – 5,56 la sută;

USR – PLUS – 2,38 la sută.

Citit 1909 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2020 20:23
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…