DSP lămurește misterul morții tinerei depistate cu coronavirus

MAI TÂRZIU, DAR CU VOIE BUNĂ! Misterul morții tinerei de 30 de ani din Mehedinți, depistată ulterior ca infectată cu COVID 19, este elucidat de Direcția de Sănătate Publică Mehedinți. Astfel, probele necroptice s-au luat imediat și trimise pe 21 la Cantacuzino. Mai mult, nu există risc epidemiologic. Este vorba de o moarte suspectă!

Pentru că după apariția știrii privind moartea unei tinere de 30 de ani din Mehedinți, care după probele necroptice analizate, s-a constatat că era infectată cu COVID 19, a stârnit multe controverse în spațiul public, DSP Mehedinți a venit cu precizări. Ce-i drept cam târziu au venit precizările, dar au venit! Probele s-au recoltat imediat, nu după 3 zile. Pe 21 aprilie 2020 au fost trimise la Institutul Cantacuzino.

„Persoana decedată în data de 18.04.2020, sex feminin, vârsta 30 ani, din județul Mehedinți, a fost găsită moartă de membrii familiei. Fiind moarte suspectă, a fost dusă la morga Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde s-au recoltat probe necroptice pentru investigarea COVID-19. Probele au fost trimise la Institutul Cantacuzino, în data de 21.04.2020, fiind confirmat rezultatul probei pozitiv. Persoana decedată nu prezintă risc epidemiologic, după spusele familiei, decedata nu a călătorit în străinătate, nu a luat contact cu persoane venite din străinătate sau persoane diagnosticate cu COVID-19. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, familia și rudele decedatei se află în izolare la domiciliu, din data de 19.04.2020. Menționăm că în localitatea de domiciliu a decedatei nu este nici o persoană confirmată cu COVID-19”, transmite DSP Mehedinți

Citit 4719 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 19:37
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…