Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a avut o intervenție în direct la TVR 1, unde a explicat totul despre producția de măști de protecție în țara noastră. Urmăriți, în materialul VIDEO, aflat deasupra, întreaga intervenție a demnitarului.

„În România se produc în momentul de față măști, în volume mari. Firma din grupul Taparo produce 350.000 de măști zilnic și în curând vor primi o nouă linie de producție pentru încă 150.000 de măști pe zi. A doua capacitate de producție este la Romarm - companie aflată în portofoliul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, unde avem 3 linii de producție automată, unde se fac 350.000 de măști pe zi. Astăzi a sosit pe aeroportul Otopeni și linia de producție pentru măști de tip FFP2. În paralel știu că sunt mulți producători români care au comandat echipamente să producă măști chirurgicale. De aceea vreau să anunț că am dat drumul la aplicația «Registrul Național al Producătorilor» de echipamente, dispozitive medicale și nemedicale, materiale de necesitate destinate populației în lupta cu COVID-19”, a explica ministrul Virgil Popescu.

Înscrierea se realizează în platforma csu.prevenire.gov.ro, prin intermediul căreia se solicită și eliberează Certificatele de Situație de Urgență.

Pentru înscriere, operatorii economici își vor crea un cont și vor accesa secțiunea Formulare/ Înscriere producător la link-ul: https://csu.prevenire.gov.ro/request-rnp-form ".

Citit 980 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 18:39
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…