ȘOCANT: Mehedințeancă de 30 de ani, ucisă de CORONAVIRUS. Fără afecțiuni pre-exitente!

(UPDATE) O veste tristă, de ultimă oră, vine din buletinul de presă cu decesele actualizate, furnizat de Ministerul Sănătății! Printre cele 14 noi decese înregistrate astăzi se află și cel al unei tinere de numai 30 de ani din Mehedinți, care nu mai prezenta niciun fel de alte afecțiuni sau comorbidități.

Ministerul Sănătății anunța, cu puțin timp în urmă, încă 14 decese provocate de cumplitul virus COVID-19. Majoritatea sunt din județul Suceava, iar numărul total al morților a ajuns la 541.

Din păcate, printre aceste ultime decese anunțate, la poziția 540 este menționată o femeie de 30 de ani din județul Mehedinți. De fapt, tânăra a murit pe 18 aprilie 2020, la domiciliul său. I s-au recoltat probe necroptice pentru investigare COVID-19 pe data de 21 aprilie 2020 și, în aceeași zi, a fost confirmată infectarea cu periculosul coronavirus. Potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Sănătății, tânăra nu prezenta antecedente patologice.

Deja perspectiva infecției cu acest COVID 19 devine una înfiorătoare, iar exeperiența tristă a fiecărei zile demonstrează faptul că virusul lovește și poate ucide la orice vârstă, mitul că el ar lovi doar persoanele în vârstă fiind spulberat.

În total, la nivel național, pe data de 23 aprilie 2020, până la ora 16:00 erau înregistrate 22 de decese. În județul Mehedinți, moartea tinerei de 30 de ani ridică bilanțul la 9 decese.

Punctul de vedere al DSP Mehedinți

Între timp a sosit și un punct de vedere de la DSP Mehedinți: „Persoana decedată în data de 18.04.2020, sex feminin, vârsta 30 ani, din județul Mehedinți, a fost găsită moartă de membrii familiei. Fiind moarte suspectă, a fost dusă la morga Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, unde s-au recoltat probe necroptice pentru investigarea COVID-19. Probele au fost trimise la Institutul Cantacuzino, în data de 21.04.2020, fiind confirmat rezultatul probei pozitiv. Persoana decedată nu prezintă risc epidemiologic, după spusele familiei, decedata nu a călătorit în străinătate, nu a luat contact cu persoane venite din străinătate sau persoane diagnosticate cu COVID-19. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare, familia și rudele decedatei se află în izolare la domiciliu, din data de 19.04.2020. Menționăm că în localitatea de domiciliu a decedatei nu este nici o persoană confirmată cu COVID-19”.

Citit 3003 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 19:31
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

1 comentariu

  • Link la comentariu Catalin Joi, 23 Aprilie 2020 22:30 postat de Catalin

    Hello ,
    Cum vine asta ca in data de 18 a murit și in data de 21 s-au recoltat probe și a fost confirmat ? Deja e cam dubios !!!
    Dumnezeu sa o odihneasca in pace ...

    Raportează

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…