A fost confirmat cel de-al șaptelea deces COVID 19, în Mehedinți

Grupul de comunicare strategică a anunțat astăți la ora 13:00, ultima situație privind infectările cu COVID 19, precum și ultimele decese înregistrate după infectarea cu teribilul coronavirus. Nu mai puțin de 11 decese s-au înregistrat în cea de-a doua zi de Paște, bilanțul ajungând astfel la 469 de morți. Printre aceștia se află și o femeie de 69 de ani din județul Mehedinți.

Potrivit ultimului comunicat de presă al Direcției de Sănătate Publică Mehedinți, în cea de-a doua zi de Paște a fost confirmat decesul cu numărul 7 din județul nostru. Este vorba de o femeie, de 69 de ani, care și-a dat ultima suflare la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova. La nivel național, decesul mehedințencei a fost înregistrat cu numărul 461.

Femeia decedată, după infectarea cu coronavirus, a fost internată pe data de 5 aprilie 2020 în Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin, secția pneumologie, iar la data de 07 aprilie 2020 a fost transferată în secția de boli infecțioase și apoi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova – secția ATI.

Probele recoltate pe 5 aprilie 2020 au fost confirmate pe data de 7 aprilie 2020. Autoritățile precizează că infectarea s-ar fi produs la domiciliu, în urma unui contact apropiat cu un caz confirmat. Pe data de 20 aprilie 2020 femeia a decedat. Ca și comorbidități, autoritățile medicale au indicat boală renală cronică, obezitate, DZ tip II.

40 de cazuri de infectare cu COVID 19, în Mehedinți

Pe data de 20.04.2020, ora 9.00, în județul Mehedinți situația persoanelor carantinate, autoizolate la domiciliu și confirmate pozitiv era următoarea:

199 persoane se află în carantină, din care 9 persoane au intrat în carantină și 29 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore;

371 persoane se află în izolare la domiciliu, din care 17 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 74 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore;

40 cazuri confirmate cu COVID-19 (din care 6 persoane vindecate, 7 persoane decedate, 27 persoane internate);

De menționat mai e și faptul că, pe teritoriul județului, de la începutul pandemiei au fost testate 257 persoane (din care 196 probe negative, 40 probe pozitive şi 21 probe în lucru).

Citit 2229 ori
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…