Începând cu data de 17 martie 2020 se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, atât la proba teoretică, cât și la proba practică, datorită situației CORONAVIRUS. (VIDEO, deasupra!)

Serviciul Regim Permise de Conducere și Inmatricularea Vehiculelor (SRPCIV) din cadrul Instituției Prefectului Mehedinți și-a suspendat activitatea, pentru o prioadă de 30 de zile, începând din data de 17 martie 2020. Este vorba de examenele pentru obținerea permisului auto, atât proba teoretică, cât și proba practică. Anunțul a fost făcut de adjunctul SRPCIV Mehedinți, comisarul șef Dorinel Nache.

„Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17.03.2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației actuale. Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul massmediei centrale și locale. Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național. De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00. Vă rugăm respectați comunicările anterioare privind accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare și indicațiile oferite de personalul acestora”, se arată în comunicatul transmis de SRPCIV Mehedinți.

Citit 712 ori Ultima modificare Marți, 17 Martie 2020 13:33
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…