La mai bine de 3 ani de la preluarea precedentului mandat de prefect al județului Mehedinți, Cristinel Pavel elucidează misterul unui cadou primit la acea vreme de la prefectul Nicolae Drăghiea, o cutie de pixuri goale. Se pare că pixurile s-au golit pe rezolvarea integramelor! (VIDEO)

Istoria se repetă la Instituția Prefectului din Mehedinți! La finele lunii martie 2016, Cristinel Pavel venea pentru prima oară în funcția de prefect, numit, la vremea aceea, de Guvernul Dacian Cioloș. După mai bine de 3 ani și jumătate, se petrece același lucru, doar că în condiții diferite. Cristinel Pavel revine numit de Guvernul Ludovic Orban, iar Drăghiea nu mai participă la predarea ștafetei, așa cum o făcuse în martie 2016. Dar lipsa lui Nicolae Drăghiea de la ceremonie nu a stins amintirea vie a unui cadou făcut în martie 2016 lui Pavel, mai exact o cutie de pixuri goale.

Doar că noul prefect al județului pare să fi descoperit misterul pixurilor goale, iar explicația a fost oferită la conferința de presă de după instalare. Era vorba de integrame! (vezi ce a declarat în VIDEO de deasupra!)

Citit 945 ori
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…