Un număr de 60 de familii tinere de severineni au primit astăzi cheile de la locuinţele prin ANL mult visate. După mai bine de un deceniu, și-au văzut visul cu ochii! Recepția locuințelor a avut loc la finele anului trecut, iar acum primarul a venit să le facă urări de casă nouă.

Agenția Națională pentru Locuințe a recepționat la sfârșitul anului 2018 un nou bloc la Drobeta Turnu Severin. Au durat mai bine de 10 ani de când a început construcția imobilului și de când tinerii au depus cererile pentru cele 60 de locuințe. Abia astăzi municipalitatea le-a predate cheile fericiților locatari. Locuințele sunt mari și spațioase, bine iluminate și bină încălzite. Noii proprietari au avut mari emoții, iar bucuria lor aproape că nu poate fi descrisă în cuvinte. 

„Este un moment important având în vedere că sunt oameni care au depus dosare și de 10-11 ani pentru a obține o locuință ANL. În multe cazuri locuiesc câte două familii într-un apartament de două camere. Am făcut eforturi deosebite ca să putem da în folosință acest bloc, care este început undeva în 2006-2007 și trebuia să fie gata în 2011”, a spus primarul Severinului, Marius Screciu, prezent la momentul predării acestor locuințe către beneficiari.

Primăria și-a aluat angajamentul ca până al sfârșitul anului să amenajeze întreaga zonă și să creeze condiții decente de viață locatarilor. Se lucrează la o parcare în fața blocului, se vor amenaja locuri de joacă, terenuri de sport și un părculeț. În momentul de față mai sunt libere 20 de apartamente ANL și mai este în construcție un alt bloc, care este finalizat în procent de 80 la sută.

Citit 4436 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2019 18:47
Etichetat cu
Romeo Crîșmaru

"A fi politician înseamnă să fii capabil să spui dinainte ce-o să se întâmple mâine, săptămana viitoare, luna viitoare, anul viitor. Iar apoi să poți explica de ce nimic din toate astea nu s-a întâmplat."

- citat de Winston CHURCHILL

Website romeocrismaru.blogspot.ro

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…