Bătrână schingiuită și ucisă cu bestialitate pentru bani, într-un sat din Mehedinți. Femeia și-a dat ultima suflare în chinuri cumplite după ce indivizi necunoscuți i-au intrat în casă, au bătut-o au turturat-o ca să le spună unde are banii, apoi i-au luat bijuteriile, cardurile și banii pe care i-au găsit și au dispărut. Deși oribila crimă s-a produs în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, polițiștii nu au reușit să-i prindă nici până acum pe criminali, care sunt în continuare liberi.

Cel mai probabil ucigașii au fost atrași de faptul că se dusese zvonul în sat că biata femeie are în casă o sumă importantă de bani, peste 10.000 de euro. Au intrat peste ea în seara de 3 spre 4 ianuarie și au bătut-o și au torturat-o cumplit. Nimeni nu știe dacă biata femeie chiar avea bani în casă ori dacă le-a spus tâlharilor unde sunt. Localnicii spun că din locuință au dispărut bijuterii, cerceii, care i-au fost smulși din urechi și o sumă de bani, dar nu se știe ce sumă, deoarece femeia locuia singură și doar un prieten mai trecea pe la ea din când în când. După ce au bătut-o cu bestialitate, criminalii au plecat și au lăsat-o să agonizeze. Femeia a fost găsită abia a doua zi, de un apropiat care s-a îngrijorat când a văzut că nu îi răspunde la telefon și s-a dus la ea. Omul s-a îngrozit atunci când a văzut locuința. Biata femeie era întinsă pe jos, avea multiple tăieturi pe față, a fost înțepată în picioare cu un obiect ascuțit ca să spună unde ține banii și a fost lovită și cu un obiect dur în cap.

Trupul femeii a fost dus la medicină legală, unde medicii au constatat că a murit în urma violențelor cumplite suferite. Sătenii din Scăpău sunt îngroziți de oribila crimă și de faptul că indivizii care au comis-o sunt încă liberi, iar polițiștii ridică deocamdată din umeri, doarece nu au nicio pistă mai acătării.

Oamenii legii nu au reușit până acum să prindă ucigașii, deși au efectuat mai multe percheziții în acest caz și au verifică mai multe instituții bancare deoarece există indicii că hoții care i-au furat cardul ar fi scos bani dintr-un bancomat.

Citit 6340 ori Ultima modificare Luni, 07 Ianuarie 2019 16:57
Etichetat cu
Mihai Bădescu

„Oamenii buni nu au nevoie de legi pentru a acţiona responsabil, iar oamenii răi vor găsi întotdeauna o modalitate de a le ocoli.” - Platon

Lasă un comentariu

Jurnal.Mehedinti

Jurnal Mehedinți este conceput ca un portal media ce își dorește să aducă în presa locală o dinamică nouă si un format atractiv.
 
    Tel: +40 728317685
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Foto

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…